banner198

Başkan Esen, Otobüs Sayısını 34’e Çıkardı

Çankırı Belediyesi, şehir içi ulaşımda artan yoğunluk ve vatandaşlardan gelen talepler üzerine şehiriçi ulaşım konforunu daha da artırmak için üçyeni halk otobüsü satın aldı.

Başkan Esen, Otobüs Sayısını 34’e Çıkardı
banner145

Çankırı Belediyesi, şehir içi ulaşımda artan yoğunluk ve vatandaşlardan gelen talepler üzerine şehiriçi ulaşım konforunu daha da artırmak için üçyeni halk otobüsü satın aldı.Yeni halk otobüslerinin Uluyazı ve TOKİ hatlarına verileceği bildirildi.

Çankırı’da durma noktasına gelen şehir içi ulaşımı belediye bünyesine alarak toplu taşıma sorununa kökten çözüm getiren Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, 31 adet toplu taşıma aracına üç yeni büyük otobüs daha ekledi. Çankırı’da yeni bölümlerin açılması ile birlikte üniversiteli öğrencilerin sayısındaki artış, halk otobüslerinin günlük taşıma kapasitesini deyansıdı. Başkan Esen, bu sorunu çözmek için yeni araç alımı gerçekleştirdi. Belediyenin kendi öz bütçesi ile alınan 2023 model otomatik vites araçlar, şehri içi ulaşım ağında hizmet verecek.

Esen, “28 tane aldığımız sıfır aracımıza bugün itibari ile üç araç daha ilave ettik. Toplam sayımız genel itibari ile 34’ü buldu.Bir an evvel halkımızın hizmetine sunup yolcu kapasitemizi arttıracağız. Memleketimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2023, 12:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yılmaz Doruk
Yılmaz Doruk - 6 ay Önce

ALLAH razı olsun.Çalısanın da yardimcisi olsun ınşAllah..

SIRADAKİ HABER