banner198

'Büyük Deprem olacak' söylentisi sokağa döktü.

Çankırı’da art arda meydana gelen depremlerin ardından tedirgin olan vatandaşlar geceyi sokakta geçiriyor.

'Büyük Deprem olacak' söylentisi sokağa döktü.
banner145

Çankırı’da art arda meydana gelen depremlerin ardından tedirgin olan vatandaşlar geceyi sokakta geçiriyor.

Sabah saat 09:00 sularında merkez üssü Çerkeş ilçesi olan 4.9 ve 5,1 büyüklüğünde  Çankırı ve civar illerde hissedilen bir deprem meydana geldi. Gün boyu devam eden yer sarsıntıları depremin merkez üssü olan Çerkeş ve Kurşunlu ilçelerinde özellikle yüksek katlı konutlarda oturan vatandaşları tedirgin etti.  Konutlarda oturamayan bazı aileler çocuklarınıda yanlarına geceyi sokakta geçiriyor. Bazı vatandaşların ise geceyi geçirmek üzere köylerinde tek katlı evlerine gittiği edinilen bilgiler arasında yer alıyor. Yine Çerkeş ilçesinde soğuk hava nedeni ile bazı aileler evlerinin bahçesine yaktıkları ateşte ısındıkları öğrenildi.

Çankırı Postası Haber Merkezimize ulaşan birçok okuyucumuz gece büyük bir deprem olup-olmayacağı konusunda tarafımızdan  bilgi almaya çalıştı.

Öte yandan Çankırı AFAD Müdürlüğü kamuoyunda çıkan söylentilere ilişkin dakikalar önce yaptığı açıklamada; “Bugün ilimizde meydana gelen depremler ile ilgili belirli saatlerde deprem olacak gibi asılsız dedikodulara itibar etmeyiniz. Depremin saati ve büyüklüğü tahmin edilememektedir. Söylentiler tamamen asılsızdır." açıklamasında bulundu.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2019, 03:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gülşen Durlanık
Gülşen Durlanık - 5 yıl Önce

Çerkeş te halk şu anda sokaklarda gece 12 ve 02 arasında 7 şiddetinde deprem olacak soylentisi nedeniyle evlerine girmiyorlar Rabbim cumlemizin yardimcisi olsun. Bu gece de çok soğuk nedense.

Semra Çakır
Semra Çakır - 5 yıl Önce

Rabbim beterinden korusun inşaAllah

Rahime Vurgun
Rahime Vurgun - 5 yıl Önce

Allahim beterinden korusun Allah esirgesin

Emre çınar
Emre çınar - 5 yıl Önce

Durdurun dünyayı inecek var

Ayyüce
Ayyüce - 5 yıl Önce

Geçmiş olsun Çankırı. İnşAllah tekrar olmaz.

SIRADAKİ HABER

banner304