banner198

Çankırı Belediye Başkanı Boz, mal varlığını açıkladı!

Çankırı Belediye Başkanı Boz, mal varlığını açıkladı!
banner145

Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz, mal varlığının 200 bin lira olduğunu açıklarken, “İleriki yıllar için söylüyorum, yedi sülalemi araştırın, kimsenin üzerine bir varlığım yoktur. Bankada 200 bin liram vardı onla da dün itibari ile bir ev aldım. 45 yaşında ilk kez ev sahibi oldum” dedi.

Boz, düzenlediği basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Belediye başkanlığı görevine başladığı süreçten bu güne gelinen süreci değerlendiren Boz, eski belediye başkanı İrfan Dinç’e bugüne dek verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

 Seçim sonrasında belediye çalışmalarına hız verdiklerini anlatan Boz, yaptığı esnaf ziyaretlerinde öne çıkan sorunlardan trafik ve bazı sorunlara yönelik projeler geliştirdiklerini anlattı.

Boz, Alparslan Türkeş Parkı’nın önümüzdeki hafta ihaleye çıkacağını bildirdi.

- Tüm mal varlığım 200 bin TL -

Boz, gazetecilerden gelen sorular üzerine mal varlığını açıkladı. Bankada biriktirdiği 200 bin TL ile geçtiğimiz günlerde bir ev satın aldığını ifade eden Boz, bunun dışında herhangi bir varlığı bulunmadığına dikkat çekti.

- Kimse çalışmadan para alamaz -

Belediyeden çalışmadan para alan bazı isimlerin olduğuna ilişkin soruya Boz, “Bizim herkese kapımız açık, kimseyi işten çıkartmayız. Lakin verilen işi yapmayan kişi, ‘Ben çalışmayacağım’ demek istiyordur. Kimse çalışmadan belediyeden para alamaz. Bu konuda vatandaşlarımız bize güvensin ve inansın. Verilen emanete asla ihanet etmeyiz” ifadelerini kullandı.

- İmar eleştirilerine net yanıt -

İmar konusundaki eleştirilere de değinen Boz, herkese eşit mesafede duracaklarının sözünü verdi.

- Kadın Eğitim ve Gençlik Merkezleri -

Bazı kadın eğitim merkezlerini ve gençlik merkezlerini kapattığını dile getiren Boz, diğer merkezlerin hizmetlerine devam ettiğini ifade etti.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2018, 16:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
Acet
Acet - 6 yıl Önce

Sayin baskan cayi ne zaman yapiyorsuniz irfan cok soz verdi ama yapamadi park ci ahmet gibi hanimlar lokali acti

Tuncay alatas
Tuncay alatas @Acet - 6 yıl Önce

Başkanım k s sitesinin halini nasıl anlatalım bilmiyorum acilen yeni modern bir sanayiye ihtiyacımız var

SIRADAKİ HABER