banner198

Çankırı Belediye Başkanı Esen’e CNN Türk’te sosyal belediyecilik övgüsü

CNN Türk Televizyonunda Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’e sosyal belediyecilik övgüsü yapıldı.

Çankırı Belediye Başkanı Esen’e CNN Türk’te sosyal belediyecilik övgüsü
banner145

Çankırı Belediye Başkanı Esen’e CNN Türk’te sosyal belediyecilik övgüsü

CNN Türk Televizyonunda canlı yayınlanan tartışma programında Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’e sosyal belediyecilik övgüsü yapıldı.

Hande Fırat’ın sunduğu CNN Türk'te yayınlanan Gece Görüşü programında konuşan ekonomiden sorumlu eski devlet bakanı Masum Türker, Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’e övgü dolu yorumlarda bulundu.

Çankırı Belediyesinin sosyal belediyecilik anlayışına övgüler düzen Türker, “Sosyal belediyecilik adına Çankırı Belediye Başkanı,  MHP’lidir. O sosyal konut inşaatlarına başlamış. Ayrıca ayçiçeği ekimi yapıp ayçiçeği yağından el de ettiği parayı da belediye civarındaki muhtaç insanlara dağıtıyormuş” şeklinde konuştu. Türker’in konuşmasında araya giren gazeteci Zafer Şahin’de, “çok da başarılı belediye başkandır” dedi.

Bir başka program konuğu da “brova başkan beye” derken Hande Fırat’ta kendisini tebrik ettiğini söyledi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2023, 10:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
İsmin Ne Önemi Var
İsmin Ne Önemi Var - 5 ay Önce

Başkan iyi adam olabilir. Güleryüzlü olabilir. Kibir gurur yok. Selam versen havada kalmaz alır. Fakir fukarayı korur. Bunların hepsine katılıyorum. Bunun için bile oy vermeye değer. Ancak yatırımlar olarak kucaklama taşının alt geçidinden başka Çankırı'nın büyüyüp gelişmesi için onu Türkiye birincisi yapacak neler yapmıştır? Ben Ankara da yaşayan bir 18 olarak merak ediyorum. Bunu sayın başkanımızı kötülemek için asla söylemiyorum. Başkan geldiğinden beri yaptığı Çankırı'nın önemli hangi sorunlarını çözmüş ya da geleceği ile ilgili hangi projeleri var? Anlatırsa seviniriz. Kendisine başarılar diliyorum..

Faruk Namlı
Faruk Namlı - 11 ay Önce

Hiçte övülecek bir tarafı yok belediyenin.

Ali
Ali - 10 ay Önce

Reklamdan başka bişey bildiği yok

SIRADAKİ HABER