banner198

Çankırı Belediye Başkanı Hakkı Esen’den Kent Meydanı açıklaması

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Çankırı’ya Kent meydanı kazandıracakları müjdesini verdi.

banner145

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Çankırı’ya Kent meydanı kazandıracakları müjdesini verdi.

30 Ağustos Zafer konserinde vatandaşlara hitap eden Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, 2022 yılında meydan projesini bitireceklerini açıkladı.

Her şehrin meydanı olduğunu ama Çankırı’nın Meydanı olmadığını söyleyen Esen, hem meydan, hem otopark, hem toplanma alanı olacak meydan projesini hayata geçireceklerini duyurdu. Esen, meydanın sosyal sigorta binası, çay bahçesi ve marketin olduğu beş dönüm alana yapılacağını ifade etti. Esen, “Şimdi müjdesini veriyorum. Altı otopark üstü meydan olacak proje çalışması bitmek üzere” dedi.

Belediyeyi 62 milyon lira kara geçirerek Türkiye’nin ekonomik anlamda en iyi belediyelerinden biri haline getirdiklerini ifade eden Esen, “Yıllardır yapılmayan Tatlıçay projesini kendi ekip ve iş gücümüzle 60 günde bitirdik.3. Etap çalışmasına da başladık” ifadesini kullandı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2021, 00:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
Çankırı halkı
Çankırı halkı - 3 yıl Önce

Meydan projesini o kadar insanın ekmeği ile oynayarak mi yapacaksınız sırf siyasi rant uğruna,önce şehre faydalı işler peşinde koşun mesela alt yapı ile ziraa yağmur yagdiginda hertaraf çaya dönüşüyor.illa da bir meydan yapmak şart ise sayın vekilin gösterdiği yer en müsait olan kütüphanenin olduğu bölgedir eski ve yeni Çankırınin buluştuğu noktadır,tabi işinize gelirse.en azından onca insanı işinden etmemiş olursunuz.

SIRADAKİ HABER