banner198

Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz’un Kurban Bayramı Mesajı

Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz’un Kurban Bayramı Mesajı

Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz’un Kurban Bayramı Mesajı
banner145

Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz, Kurban Bayramı mesajı yayınladı. Boz,"Bayramın ailelerimize, milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini, kardeşliğimizi, birlik ve dirliğimizi pekiştirmemize vesile olmasını diliyorum." dedi. Boz’un mesajı şöyle;

“Birlik ve beraberliğimiz, bizi güçlü ve yenilmez kılan en önemli güçtür. Bayramlarımız, bu gücü pekiştirmenin en iyi yoludur. Bu açıdan, bayramlarımızı manasına yakışır bir şekilde yaşamamız, bir ve beraber olabilmeyi gelecek nesillere de aktarma açısından önemlidir. Bayramlar, birbirimize yakın olduğumuz, birbirimiz ile duygudaşlık kurabildiğimiz yegâne zamanlardır. Dünyanın sahibi değil, misafiri olduğumuzun hatırlatıcısıdır.

Bu duygu ve düşünceler ile Kurban Bayramı’nın öncelikle insanlığa vicdanı ve merhameti hatırlatmasını temenni ediyor, yakın zamanda Hakkari’de Mehmetçik eşine ve bebeğine kan bulaştıran kalleş ellerin masumlara bir daha uzanamadığı bir dünya diliyorum. Tüm aziz şehitlerimizin ruhu şad olsun. Mübarek Kurban Bayramı'nın gönüllerde ve hanelerde en iyi biçimde yaşanması temennisi ile aydınlık bir gelecek inşa etme yolunda milletimize huzurlu ve barış dolu, bayram tadında günler temenni ediyorum.”

(bu bir ilandır)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304