banner198

Çankırı Belediye Başkanımız İsmail Hakkı Esen’e Açık Teşekkür

Çankırı Belediye Başkanımız İsmail Hakkı Esen’e Açık Teşekkür

Çankırı Belediye Başkanımız İsmail Hakkı Esen’e Açık Teşekkür
banner145

Çankırı Belediye Başkanımız

Sn. İsmail Hakkı ESEN’ e

AÇIK TEŞEKKÜR

            Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin ihale süresinin dolmasının ardından, Çankırı Belediye Başkanımız Sayın İsmail Hakkı Esen’in “ Vatandaşlara daha iyi ve daha konforlu hizmet sunabilmek için şehirlerarası otobüs terminali işletmeciliğini Belediye bünyesinde yapacağız” açıklamasını büyük bir sevinçle karşıladık.

         Bilindiği üzere, Mart 2020’den bugüne devam etmekte olan Pandemi ulaştırma sektörünü de etkilemiştir. Bu süreç dâhilinde şehirlerarası ulaşıma getirilen tedbirler neticesinde yaklaşık 5 Ay sektörün kapalı kalmış olmasına rağmen Çankırı Belediye Başkanımız Sayın İsmail Hakkı ESEN bizleri yalnız bırakmamıştır.

         Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın “Biz Bize Yeteriz Türkiye’m” Sloganını kendisine ilke edinen Belediye Başkanımız Sayın İsmail Hakkı ESEN’ e, bu zorlu süreçte 6 ay boyunca kiramızda sağladığı %50 indirimle bize verdiği büyük destek için teşekkür ederiz.

         Yıllık 2 MİLYON TL ye dayanan belediye kira ödemesi ve yaklaşık yıllık 1 MİLYON TL de işletme maliyeti olan Şehirlerarası Otobüs Terminalimizin işletmeciliğinin yükünü üzerine alarak belediye kaynakları ile yapacak olması bizler tarafından takdir ile karşılanmaktadır.

         5 yıllık işletme maliyeti yaklaşık 15 MİLYON TL’nin üzerinde olan bu büyük yük ve sorumluluğu biz özel sektörün üzerinden alan Başkanımız, bu vesile ile bir kez daha özel sektörün yanında olduğunu açıkça göstermiştir.

         Başkanımız Sayın İsmail Hakkı ESEN’ in aldığı bu karar ile birlikte, bizlere kazandırmış olduğu maddi ve manevi gücü,Çankırı’ lı hemşerilerimizin şehirlerarası ulaşım hizmetlerini daha sağlıklı alabilmesi için harcayacağımızdan değerli halkımızın hiç şüphesi olmasın.

           2016 Yılında işletmesini üstlendiğimiz, sorumluluk sahibi ve çalışkan bir ekiple Pandeminin getirdiği tüm olumsuzluklara rağmen Çankırı Belediyemizin kira gelirlerine yaklaşık 10 MİLYON TL gibi bir katma değer sağladık.

         5 yıldır başarı ve özveri ile yürütmekte olduğumuz Çankırı Şehirlerarası Otobüs Terminali işletme görevimizi, Belediyemiz yönetimine teslim etmenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

          Göreve geldiği ilk günden beri Çankırı’mıza büyük hizmetler sunan Çankırı Belediye Başkanımız Sayın İsmail Hakkı ESEN’ e teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Saygılarımızla,

Aslan Çağdaş Terminal İşletmeciliği Ltd. Şti

istanbul russian girls

(bu bir ilandır)

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2021, 13:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
Alptuna
Alptuna - 3 yıl Önce

Çankırı terminalinde diğer firmalara yer verilerek, rekabet şartları oluşturularak, kaliteyi ve fiyat istikrarını oluşturulması Çankırı halkı için en büyük hizmet olacaktır. O zaman takdiri Firmadan değil, temsil gücünü aldığı vatandaşdan ilk seçimde görecektir.

SIRADAKİ HABER