banner198

Çankırı Belediyesi 30 Ağustos Zafer Konseri düzenliyor

Çankırı Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yıl dönümünü coşkulu bir şekilde kutlayacak.

Çankırı Belediyesi 30 Ağustos Zafer Konseri düzenliyor
banner145

Çankırı Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yıl dönümünü coşkulu bir şekilde kutlayacak. Zafer Konseri düzenleyen Belediye, ünlü sanatçılardan Ali Kınık ve Ece Seçkin’i Çankırı halkı ile buluşturacak.

Çankırı Belediyesi, zafer kutlamalarını Fuar yolunda gerçekleştireceği açık hava halk konseri ile taçlandıracak. Konserde eşsiz dizelerin sahibi müzisyen Ali Kınık ve Türk pop müziğinin yıldızlarından Ece Seçkin sahne alacak.

Konser öncesinde belediye hoparlöründen verilecek İstiklal Marşı, tüm Çankırı halkı ile birlikte okunacak. 30 Ağustos coşkusunu hep birlikte yaşamak için hemşehrilerini Zafer Konseri’ne davet eden Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen “Zafer Bayramımızı 99. yılına yakışır bir şekilde büyük bir coşku içerisinde kutlayacağız. 30 Ağustos akşamı saat 19.00 itibari ile tüm halkımızı ellerinde bayraklar ile Fuar yoluna bekliyoruz. Ülkemizin başına gelen felaketler nasıl hepimizin ise milli olan, bizi biz yapan değerlerimizin günü de hepimizindir. Bu dünyada zaferi kutlamaya en çok hak eden millet, Türk milletidir. Fuar yolu üzerindeki apartmanlarda yaşayan vatandaşlarımızı da Türk bayrağımız ile birlikte balkonlarından bizlere eşlik etmeye ve bu coşkuya katılmaya davet ediyorum.” dedi.

malatya escırt

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2021, 14:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER