banner198

Çankırı'da ilk sahur vakti ilk iftar vakti saat kaçta?

İslam âleminin kutsal ayı, 11 ayın sultanı ramazan, bugün kılınacak ilk teravih namazından sonra, gece kalkılacak sahur ile başlıyor.

Çankırı'da ilk sahur vakti ilk iftar  vakti saat kaçta?
banner145

İslam âleminin kutsal ayı, 11 ayın sultanı ramazan, bugün kılınacak ilk teravih namazından sonra, gece kalkılacak sahur ile başlıyor.

Onbir ayın sultanı ramazanın ilk teravih namazı bugün kılındı. İlk iftar ve sahur ise yarın yapılacak.

ÇANKIRI'DA RAMAZAN AYI'NIN İLK GÜNÜ

İlk Teravih Namazı Ne Zaman Kılınacak?

Ramazan ayının ilk teravih namazı 22 Mart 2023 Çarşamba günü saat 20:25'te okunacak yatsı ezanı sonrası yatsı namazının hemen ardından kılınacaktır.

İlk Sahur Saat Kaçta Bitiyor?

Çankırı için ilk sahur vakti 23 Mart 2023 Perşembe günü saat 05:13'te okunacak olan sabah ezanı ile birlikte sona erecek ve imsak vakti başlayacaktır.

İlk Oruç Saat Kaçta Açılacak?

23 Mart 2023 Perşembe günü saat 19:07'de okunacak olan akşam ezanı ile birlikte Çankırı'da iftar vakti başlayacak ve 11 Ayın Sultanı Ramazan ayının ilk oruçları açılacaktır.

Öte tandan Diyanet İşleri Başkanlığı yayımladığı Ramazan mesajında, “Deprem, sel ve benzeri nedenlerle barınma ihtiyacı ortaya çıkan ve zekat alabilecek durumda olan afetzedelere, kendilerine mülk olarak teslim edilmek üzere zekat parası ile konut yapılabilir” açıklamasında bulundu.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2023, 22:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER