banner198

Çankırı Devlet Hastanesinde taciz iddiası yargıya taşındı

Çankırı Devlet Hastanesinde nöbetçi memurlukta görevli hastane personeli H.C.’nin bir kadın hasta yakınına tacizde bulunduğu iddiasıyla soruşturma başlatıldı.

Çankırı Devlet Hastanesinde taciz iddiası yargıya taşındı
banner145

Çankırı Devlet Hastanesinde nöbetçi memurlukta görevli hastane personeli H.C.’nin bir kadın hasta yakınına tacizde bulunduğu iddiasıyla soruşturma başlatıldı.

Haber Merkezimizin edindiği bilgilere göre; nöbetçi memurlukta görevli olan H.C. geçtiğimiz hafta Cuma günü Saat: 01.30 sularında gece nöbetinde ameliyathanelerin olduğu katta bir bayana sözlü ve fiziki sarkıntılık da bulunduğu iddia edildi. Bayanın ailesine haber vermesi üzerine kocası B.Ç. ile hastaneye gelen yakınları nöbetçi memurlukta görevli, H.C’yi darp etti. Güvenlik görevlilerinin araya girmesi ile kavga büyümeden önlenirken hasta yakınları H.C.’den şikâyetçi oldu. Hakkında idari soruşturma açıldığı henüz belli olmayan H.Ç.’nin 2 ay rapor alıdığı olay sırasında alkollü olduğu da iddialar arasında yer alıyor.

Sendikal vesayetçilerin yönettiği hastanede, başta idari birimler olmak üzere birim sorumlulukları çoğunlukla Sağlık Sen üyesi olmayan kimseye verilmiyor. Liyakatten ziyade adamcılığın ön planda olduğu hastanede, gazetecilerin acil servisin zemin kaplamalarının parçalanmış halini haber yapması sonrasında, vatandaşların olumsuzlukları belgeleyememesi için kamera çekiminin yasak olduğu tabelalar konulmuştu.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2023, 00:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hastanenin  Baykuşları
Hastanenin Baykuşları - 1 yıl Önce

Bu şahıs açığa alınmadı bir ay rapor aldığını duydum eğer haber Bu şekilde doğruysa evladı yaşında kız a sarkintilik yapmak bunu tarif edecek kelime bulamıyorum

MEHMET ege
MEHMET ege - 1 yıl Önce

Hastanenin neresinden tutsan elinde kalıyor anlaşılan,görülen.ama kimse de demiyor ki,bu ihmalkar hastane yönetimi ne işlerle uğraşıyor?

Osman
Osman - 1 yıl Önce

Rapor aldıysa eğer araştırılmalıdır. Gerçekten hasta mı diye. Yoksa raporu veren hekime sorulur bu arkadaş gerçekten hasta mı diye.

mahmut
mahmut - 1 yıl Önce

sendika,yetkili sendika.kimse dokunamıyor tabii ki de...

derya kar duman
derya kar duman - 1 yıl Önce

ne hale geldi memleket?bir sendika hastaneyi bitirdi.hastanede ki personellerin çoğuna yazık ettiler.nasıl bir sendikaymış bu be?

ahmet dekli
ahmet dekli - 1 yıl Önce

ondan sonra bu memleket neden geriye gidiyor derler.sebebi çok açık.O koltukta oturanlar,sanki o koltuğu hak edipte mi oturuyorlar.hayır.sonucun bu olacağının garantisini vermek mi lazım?

Mahmut
Mahmut - 1 yıl Önce

Bunöbetçi memurluğunda dönen tüm pislikleri hastane yönetimide dahil tüm hastane personeli biliyor. Bu yönetimle hastane daha çook gündemde kalır. Yazık ettiniz Çankırı sağlığına. Sebep olanlar Allah katında cezasını çeksin. Bu imparatorluk ne zaman son bulacak yeter artık defolun gidin.

çöplük
çöplük - 1 yıl Önce

geçen sene de bayan personele sözel tacizde bulundular idare bile bile hiç bir şey yapmadı üstüne üstlük bayan personeli uzaklaştırdılar bunu da açıklasınlar bakalım


SIRADAKİ HABER