banner198

Çankırı Gençlik Zirvesi Toplanıyor

Çankırı Sivil Toplum kuruluşlarının amiral gemisi İstanbul Çankırı Vakfı, ilklere imza atmaya devam ediyor.

Çankırı Gençlik Zirvesi Toplanıyor
banner145

Çankırı Sivil Toplum kuruluşlarının amiral gemisi İstanbul Çankırı Vakfı, ilklere imza atmaya devam ediyor.

Çankırı Vakfı himayelerinde gençlik kolları’nın organize ettiği gençlik zirvesinde çeşitli alanlardan yaklaşık 8 konuşmacı, "18"er dakika boyunca sahnede kalarak birikimlerini, deneyimlerini katılımcı gençlerle paylaşacaklar.

Konuşmacılar, bazen başarılarını bazen başarısızlıklarını, hayatlarındaki dönüm noktalarını, yaşayıp veya yaşayamayıp öğrendiklerini anlatırken hayatlarından izler sunacaklar. Gerçek yaşamın beklentilerini ve gerekliliklerini gençlere öğretmeyi, nelerle karşılaşabileceklerini önceden görebilmeyi, bu ilham verici hayat öykülerinden pay çıkartılmasını amaçlayan zirve, yalnız Çankırı değil tüm gençliği buluşturmayı hedefliyor.

Katılım sağlayan gençler için organizasyonda konuşmacılar ile birebir sohbet edip soru sorma fırsatı ve tanışma ortamı yaratılacak olup kişisel gelişim ve kariyer planlama açısından da verimli saatler geçireceklerdir.

Çankırı Gençlik Zirvesi, 21 Nisan pazar günü 12.00-17.00 saatleri arasında İstanbul Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde sizleri   bekliyor olacak.

Bu eğlenceli etkinlik için programınızda şimdiden yer açmayı unutmayın...

Katılım Ücretsiz olup önceden yer ayırtmanız gerekmektedir.

Yer ayırtmak için;

www.cankirigenclikzirvesi.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2019, 13:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304