banner198

Çankırı Şehir Mezarlığı elden geçiyor!

Çankırı Belediyesi, Sarıbaba Şehir Mezarlığı’nda yeni ara yollar açarken, ana ve ara yollarda bozulan parke taşlarının onarımına başladı.

Çankırı  Şehir Mezarlığı elden geçiyor!
banner145

Çankırı Belediyesi, Sarıbaba Şehir Mezarlığı’nda yeni ara yollar açarken,  ana ve ara yollarda bozulan parke taşlarının onarımına başladı.  

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, mezarlık hizmetlerinin sorunsuz devam ettirilebilmesi için mezarlık alanı içerisinde yapısal çalışmalara başladı. Mezarlığın ana yollarında bozulan kilitli parke ve bordürler onarılırken vatandaşların kabirlere daha rahat ulaşabilmesini sağlamak için patika yol ve merdiven çalışmaları da gerçekleştiriliyor. Başkan Esen, temizlik ve bakım çalışmalarının düzenli olarak yürütüldüğü mezarlık alanında, vatandaşların kışın çamurlu, yazın da tozlu ve engebeli yollardan geçmek zorunda kalmadan yakınlarının kabirlerine daha rahat ve güvenli bir şekilde ulaşmalarını arzuladıklarını ifade etti.

Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, defin işlemlerinin ve kabir ziyaretlerinin daha rahat yapılabilmesi için mezarlık içerisinde yol düzenleme, patika yol ve merdiven yapımı ile parke ve bordür döşeme çalışmalarının titizlikle yürütüldüğünü söyledi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2020, 14:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304