banner198

Çankırı TOKİ sayısı ve ilçe listesi! TOKİ 2022 Sosyal Konut Çankırı'da nereye yapılacak?

TOKİ başvuru detayları duyuruldu. 81 ilde yapımına başlanacak olan 2022 TOKİ Sosyal Konut Projesi Çankırı'da hangi ilçelere, kaç tane yapılacak?

Çankırı TOKİ sayısı ve ilçe listesi! TOKİ 2022 Sosyal Konut Çankırı'da nereye yapılacak?
banner145

Çankırı TOKİ sayısı ve ilçe listesi! TOKİ 2022 Sosyal Konut Çankırı'da nereye yapılacak?

TOKİ başvuru detayları duyuruldu. 81 ilde yapımına başlanacak olan 2022 TOKİ Sosyal Konut Projesi Çankırı'da hangi ilçelere, kaç tane yapılacak? Sosyal konut projesi başvuru tarihi ve fiyat listesi açıklandı.

TOKİ ÇANKIRI'DA NEREYE, HANGİ İLÇELERE YAPILACAK?

2022 TOKİ sosyal konut projesi, uygun fiyata ev sahibi yapıyor! Başvuru tarihleri 14 Eylül - 31 Ekim 2022 arasında olan projede Çankırı'da 10 ilçede ve il merkezinde 296 olmak üzere toplamda 951 adet sosyal konut yapımı gerçekleşecek.

İşte, TOKİ ilçeler ve sayısı:

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2022, 09:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet
Ahmet - 2 yıl Önce

Dodurga köyüne yapılacak 100 konut bence çankırı merkeze yapılmalıydı.
Seçim için böyle ufak hesapların maliyeti halkın cebinden çıkacak

Hasan BULUT
Hasan BULUT - 2 yıl Önce

Ayıp be çankırı merkezin bukadar konut ihtiyacı varken merkeze 296 konut ortaya 145 konut sayın çivitci sayın akbaş kendi ilçenize okadar konut yapilıyosa merkeze 296 yeterlimi elinizi vijdanınıza koyun ben kendim ićin demiyorum benim evim var ayıp ayıp millet 800 konut zannediyo ortaya 145 ise merkeze enaz 1000 konut olmalıydı milletten nasıl oy istemeye geleceksiniz şahsen ben oy vermem sizingibi bencil tepeden bakan hep bana diyen vekiller mümkünse aday falan olmayın seçimi kaybettireceksiniz ak partiye

Çankırılı
Çankırılı @Hasan BULUT - 2 yıl Önce

Çankırı ya yapılacak konut sayısına bak komiklikten başka birşey değil hele son dönem Çankırı da gözle görülür yatırım yapılmadı ne bekliyorduk ki zaten vekillerden memnun değiliz inşAllah bir sonraki dönem işin ehli vekiller gelirde kayıp beş seneyi telafi ederler. Kul hakkına gireni rabbim ahrette cezasını verecek.

İki yil
İki yil - 2 yıl Önce

2 yıl önce kurası çekilen Çankırı merkez 566 konut projesi ne oldu arastirin

İŞLERİNE GELDIGİ GİBİ
İŞLERİNE GELDIGİ GİBİ - 2 yıl Önce

Yazıklar olsun böyle adalete Çankırı merkeze dalga geçer gibi 150 konut artı aşağı pelitözüne 150 konut Bence çok yanlış Bunlar Çünkü aşağı pelitözü ne yapılacak konutlar apayrı bir projeydi o projeyi de bu konut projesini birleştirerek halkı kandırmaya yönelik hareketler yapmışlar çankırımızda konut ihtiyacı düşünüldüğünden fazla kiralar almış başına gidiyor ev fiyatları almış başına gidiyor Buna siyasilerin bir dur demesi gerekirken onlar da daha körükleyici ile uğraşıyorlar yazıklar olsun verdiğimiz oylara artık bu seçim yatırımlarına milletin karnı tok o siyasiler nasıl o isteyecekler artık bizden herkesi Duyarlı olmaya çağırıyorum Çankırı artık milletin ağzına küçük bir bal parçası çalınması ile avutulacak bir şehir değil

milletvekili
milletvekili - 2 yıl Önce

oy verdiğiniz milletvekillerine bakın Çankırı size müstehak yemin ederim

Y kuşağı
Y kuşağı - 2 yıl Önce

hani çankırı merkez'de 146 konut yok sadece 150 tane pelitözünde. insanları yanlış yönlendirmeyin!

Hakkı aydınlı
Hakkı aydınlı - 2 yıl Önce

Merkezde konut sıkıntısı çok fazla alay eder gibi çok az konut yapılıyor. Seçim oyunlarını bırakında milletin dertleriyle ilgilenin hem dar gelirli,bu dairelerin peşinatını nasıl ayarlicak. Milletle resmen dalga geçiliyor Allah akıl fikir versin yada akıllı bir lider seçilir de millet huzura kavuşur.

Murat ucak
Murat ucak - 2 yıl Önce

Çankırı merkez de nereye yapacak bilen varmı arkadaşlar


SIRADAKİ HABER