banner198

Çankırı Valiliği duyurdu! O çalışmalar tamamlandı

Çankırı Valiliği, yeni hükümet binası bodrum katında su baskınlarına neden olan yen derelerle ilgili çalışmanın tamamlandığını duyurdu.

Çankırı Valiliği duyurdu! O çalışmalar tamamlandı
banner145

Çankırı Valiliği, Çankırı Postası Haber Merkezimizin “Yeni Çankırı Valiliğini temelden su basıyor!” başlığıyla kamuoyuna duyurduğu haberimizle ilgili yerleşke etrafında su baskınlarına ilişkin yapılan çalışmanın tamamlandığını duyurdu.

Teknik ifadeler kullanılan açıklamada, binaların temel ve bodrum kısmı zarar görmeden inşaat yapım aşamasında bu çalışmaların neden yapılmadığı, çalışmanın maliyeti ve detayları ile ilgili kamuoyuna aydınlatıcı bilgi verilmedi.

Valilik açıklaması şöyle:

Çankırı Valiliğimiz ve Kamu Kurumları “Yeni Hükümet Binasına” taşınmış olup, bu binada halkımıza hizmet vermeye devam etmektedir.

Taşınma işlemleri tamamlandıktan sonra çevre düzenlemesi ve diğer çeşitli işler ivedilikle tamamlanmaya çalışılmaktadır.

Hükümet binası çevresinde bulunan yan dereler trapez şeklinde bir kanal yardımıyla, mansap şartı oluşturulmuş ve yan derelerin acı çaya deşarjı sağlanmıştır.

Kamuoyunun bilgisine sunulur.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2019, 01:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER