banner198

Çankırı Valisi Ayaz ilçe turlarına başladı!

Çankırı’nın yeni Valisi Abdullah Ayaz, ilçe turlarına Ilgaz ve Çerkeş ile başladı.

Çankırı Valisi Ayaz ilçe turlarına başladı!
banner145

Çankırı’nın yeni Valisi Abdullah Ayaz, ilçe turlarına Ilgaz ve Çerkeş ile başladı. Vali Abdullah Ilgaz ve Çerkeş İlçelerinde incelemede bulunarak brifing aldı.

Kısa süre önce görevine başlayan Vali Abdullah Ayaz, ilçe ziyaretlerine başladı. Ayaz ilçe turlarının ilk gününde Ilgaz ve Çerkeş ilçelerini ziyaret ederek, ilçelerin son durum hakkında brifing aldı.

İlk olarak Ilgaz ilçesine giden Vali Ayaz, Ilgaz Kaymakamı Osman Uğurlu’yu ziyaret etti. Ziyaretin ardından kurum amirleri ve diğer yetkililerden ilçedeki son durum hakkında brifing alan Vali Ayaz, Ilgaz Belediyesi’ni de ziyaret ederek, Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk ile bir süre görüşüp Belediye çalışmaları hakkında detaylı bilgi aldı.

Ilgaz’da, 01.07.2010 tarihinde Ankara’da rutin trafik kontrolü yapmaktayken dur ihtarına uymayan ehliyetsiz bir sürücünün çarpması sonucunda Şehit olan Polis Memuru İrfan Çimenoğlu’nun ailesini ve yakınlarını ziyaret eden Vali Ayaz, daha sonra Ilgaz dağında bulunan Derbent Şehitliğinde incelemelerde bulunarak Ilgaz Kaymakamı Osman Uğurlu’dan bilgi aldı. Yıldıztepe milli parkı içerisinde bulunan bungalov evlerini gezen Ayaz daha sonra Çerkeş’e geçti.

Çerkeş Kaymakamı Zikri Şahin’den ilçe hakkında detaylı bilgi alan Ayaz, basın mensuplarına bu gün meydana gelen deprem ile ilgili kısa bir açıklama yaptı. Kaymakamlığın ardından Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı’yı makamında ziyaret eden Ayaz, belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ziyaretin ardından Belediye Başkanı Sopacı, Vali Ayaz’a projeleri hakkında sunum yaptı.

Valiz Ayaz Çerkeş ziyaretlerinde ayrıca Samsun’un Bafra İlçesinde emniyet asayiş görevini ifa ettiği sırada yaşanan trafik kazası sonucunda Şehit olan Jand. Ast. Çvş. Ramazan Koltarla’nın ailesi ve yakınlarını da ziyaret etti. Ziyarette Kur’an tilaveti yapılarak şehidimiz için dualar edildi.

Vali Ayaz son olarak Çerkeş ilçesine bağlı Akbaş köyünde bulunan tarihi Akbaş Köprüsündeki tadilat çalışmalarını yerinde inceledi. Bir süre önce zarar gören tarihi köprüde incelemelerde bulunan Valimiz Ayaz ardından meydana gelen depremin merkez üssü olan Hacılar köyünü de ziyaret ederek, köylülere geçmiş olsun dileklerini iletti.

petshop

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2020, 01:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER