banner198

Çankırı Valisi değişti! İşte yeni vali...

Göç İdaresi Genel Müdürü Abdullah Ayaz Çankırı'ya vali olarak atandı.

Çankırı Valisi değişti! İşte yeni vali...
banner145

Göç İdaresi Genel Müdürü Abdullah Ayaz Çankırı'ya vali olarak atandı.

ABDULLAH AYAZ KİMDİR?

1978 yılında Isparta/Yalvaç’ta dünyaya geldi. 2000 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. 26 Aralık 2001 tarihinde Kütahya kaymakam adayı olarak mülki idare amirliği mesleğine başladı. 3 yıllık kaymakam adaylığı sürecinin ardından Antalya-İbradı, Van-Çatak kaymakamlıkları, Kilis Vali yardımcılığı, Rize-Çayeli kaymakamlığı görevlerinde bulundu. 2012-2013 yılları arasında İngiltere Portsmouth Üniversitesi’nde kamu yönetimi alanında yüksek lisans yaptı. İyi derecede İngilizce bilmekte olup, evli ve 3 çocuk babasıdır.

petshop

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2020, 02:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
Asım Serbes
Asım Serbes - 4 yıl Önce

Hayırlı olsun tebrik ederim sayın valim

Vatandaş
Vatandaş - 4 yıl Önce

Sayın Valim lütfen Çankırı Sağlığının adını yolsuzlukla ve zimmetle kirletenlerin dosyasını Savcılıktan takip edin bu şahıslar devleti zarara uğratıp, yetim hakkını gözetmeyenlerdir, Allah tarafından size lütfedilmiş bu yüce göreve, adaleti sağlayarak başlayın, sağlıkçılar olarak utanıyoruz. Hastaneye ziyarete geldiğinizde, lütfen çalışanlara sorun hallerini, Yöneticilere sormayın, onların hali keyifleri yerinde, çünkü bizim gibi Harranlı değiller.

Ali Aydın
Ali Aydın - 4 yıl Önce

Sayın Valim hayırlı olsun, başarılar dilerim.

neslihan zararsız
neslihan zararsız - 4 yıl Önce

Tebrikler sayın valim yeni görevinizde başarılar dilerim. Çankırı ortada çok fazla covid 19 hastası var. Covidli cenazelerde çok fazla tazıyeye katılan ve bulastıranlar var,dügünler durmuyor lütfen Bi durumu degerlendırın valim yapabilcegınız Bişeyler varsa çok rica edıyorum ailemden covıdden ölen çok vaka var.polislerımız cenazelerde bulunsun lütfen

Vatandaş olarak
Vatandaş olarak - 3 yıl Önce

Çankırı da askeriyede içerde kalan bir sürü bekar rütbeli personel var bunlar 5 aydır içerde malum kovid 19 nedeniyle inisiyatif alınarak bu işin halledilmesini rica ediyorum.

SIRADAKİ HABER