banner198

Çankırı’da bayram süresince şehir içi toplu ulaşım ücretsiz

Çankırı Belediyesi, Ramazan Bayramı’na özel bir düzenleme yaptı.

Çankırı’da bayram süresince şehir içi toplu ulaşım ücretsiz
banner145

Çankırı’da bayram süresince şehir içi toplu ulaşım ücretsiz

Çankırı Belediyesi, Ramazan Bayramı’na özel bir düzenleme yaptı. Vatandaşların bayramda eş ve dost ziyaretlerini rahat bir şekilde gerçekleştirmelerini sağlamak için şehir içi halk otobüslerinin bayram süresince ücretsiz hizmet vereceğini bildirdi.

Günlük güzergâh saatlerine uygun şekilde yolcu taşımacılığına devam edecek belediye halk otobüsleri, vatandaşları güzergâh üzerinde gidecekleri yerlere ulaştıracak. Bayramın üç günü boyunca vatandaşlardan herhangi bir ücret alınmayacak.

Tarihi Mekânlar Bayramın 2. Gününden İtibaren Açık

Çankırı Belediyesi bünyesindeki tarihi mekânlar ile binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayan Yer Altı Tuz Şehri, Ramazan Bayramı’nın ikinci gününden itibaren ziyarete açılacak. 09.00-17.00 saatleri arasında hizmet verecek tarihi mekânlar, bayramın ilk günü kapalı olacak.

Belediye Bayramda 7/24 İş Başında

Şehrin dört bir tarafında çalışmalarını hızlandıran ve gerekli önlemleri alan Belediye, bayram süresince olası sıkıntılar için 7/24 teyakkuzda olacak.Bayram süresince oluşabilecek acil ihtiyaçlarda “Alo 153” ile 0 552 153 18 18 numaralı WhatssApp hattı üzerinden belediye ekiplerine ulaşılabilecek.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2023, 14:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER