banner198

Çankırı’da Coffee Lab resmi törenle hizmete girdi

Dereli Grup’un Yunus AVM Bankamatikler girişinde yapımı tamamlanan Coffee Lab düzenlenen resmi törenle hizmete girdi.

Çankırı’da Coffee Lab resmi törenle hizmete girdi
banner145

Dereli Grup’un Yunus AVM Bankamatikler girişinde yapımı tamamlanan Coffee Lab düzenlenen resmi törenle hizmete girdi.

Beş ilde 6 ayrı sektörde faaliyet gösteren Dereli Grup 15.  İşletmesini Çankırı’da resmi törenle açtı.

Açılış kurdelesini; Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çankırı Milletvekili Dr. Pelin Yılık, Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, MHP Çankırı İl Başkanı Ahmet Kurt, Kastamonu MHP İl Başkanı Emre Şahin, AK Parti eski İl Başkanı Av. Abdulkadir Çelik birlikte kesti.

Açılış törenine; MHP MDK Üyesi Ahmet Korhan Mastı, İYİ Parti İl Başkanı Aydın Akbaş, İl Emniyet Müdürü Yılmaz Delen, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Yusuf Mutlu Genç, daire amirleri, STK temsilcileri, esnaf ve vatandaşlar katıldı. 

Türkiye’nin ilk yeni nesil gurme kahve mağazalarından Coffee Lab’da yüksek nitelikli kahveler, yeşil çekirdek olarak ithal ediliyor, kavruluyor ve misafirlerin beğenisine sunuluyor. Coffee Lab’ın tüm pastacılık ürünleri kendi üretim bandında yapılıyor.

Dereli Grup bünyesinde; kozmetik, cafe, restoran, sinema, çocuk oyun yerleri gibi yelpazede çok sayıda işletmeyi Çankırılıların hizmetine sunduklarını aktaran Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Dereli, Çankırı Karatekin Üniversitesine okumaya gelen öğrenciler başta olmak üzere gençlerin sosyal mekân ihtiyacını en güzel şekilde karşılamayı hedeflediklerini belirti.

Bünyesinde 9 firma barındıran Dereli Grup, 2008 yılında Çankırı Merkezli sinema sektöründe Fatih Bahadır, İsmail Barış ve Hakan Dereli kardeşler tarafından aile şirketi olarak faaliyete başladı. Dereli Grup, Türkiye’de 16 yılda 6 farklı sektörde 15 şubesi ile hizmet veren bir marka haline geldi. Öz sermaye ile büyüyen şirket, yıllar içerisinde 100’ü aşkın çalışan sayısı ile Çankırı’da istihdama büyük katkı sağladı.  

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2023, 17:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
Erol Cicek
Erol Cicek - 6 ay Önce

Hayirli olsun onemli olan gelir yuzeyi dusuk Cankirilarimiza ve ogrencilerimize uygun fiatlarla duzgun bir hizmet bekleriz

SIRADAKİ HABER