banner198

Çankırı'da yolcu otobüsü ile minibüs çarpıştı! Yaralılar var...

Çankırı’nın Çerkeş ilçesinde yolcu otobüsü ile transporter çarpıştı. Kazada 9 kişi yaralandı.

Çankırı'da yolcu otobüsü ile minibüs çarpıştı! Yaralılar var...
banner145

Çankırı’nın Çerkeş ilçesinde yolcu otobüsü ile transporter çarpıştı. Kazada 9 kişi yaralandı.

Kaza saat 10.40 sularında Çerkeş-Kızılcahamam yolu Yoncalı köyü yakınlarında meydana geldi. edinilen bilgiye göre;  Ankara’dan Çerkeş yönüne giden henü ismi öğrenilemeyen transporter minibüs sürücüsü, aracını mıcıra kaptırarak Kurşunlu-Ankara 09.00 seferini gerçekleştiren yolcu otobüsü ile çarpıştı. Kazada 9 kişi yaralandı. Kazada yaralanan vatandaşlar 112 acil ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Çerkeş Devlet Hastanesinde tedavi altına alındılar.

Karayolları ekiplerinin aşırı sıcaklar dolayısı ile karayoluna yeni mıcır döktüğü ve bütün işaret ve uyarı tabelalarına rağmen kazanın meydana geldiği öğrenildi.

Ayrıntılar geliyor.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2020, 00:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
Salih 18
Salih 18 - 4 yıl Önce

Geçmiş olsun, yaralılara acil şifalar dilerim.
Türkiye’nin orta anadolu hariç diğer bölgelerinin hiçbirinde dişli asfalt kalmadı, her yere beton asfalt yapılıyor. Bize gelince dök ziftli, ser mıcırı gariban anadolu insanı gide gele düzeltsin yolu. Bu arada camı kırılan, otomobilini kaydıran, ölen, yaralanan, maddi hasarlar hiiiççç mühim değel. Sayın Vekillerimiz Doğu ve güneydoğu tarafına gidin gözünüz yol asfalt görsün. Yazık anadolu insanına, Çankırı’lıya !

Bayram onbir.
Bayram onbir. - 4 yıl Önce

Kişi mücadelesi kadar toplumlar çevreye duyduğu saygıyla yaşar .aynaya veya büyük fotoğrafa bakın.

Sitki erbay
Sitki erbay - 4 yıl Önce

Karayollarinin hatalari yuzunden onbinlerce insa n oldu sakat kaldi

Ceylan18
Ceylan18 - 4 yıl Önce

Oraya mıcır atan zihniyeti ve destekçilerinin kulaklarını çınlatmak lazım. Gidin doğuyada yol görün. Uçak iner kalkar. Bu arada Çankırı-Ankara ana yolu çok düzgünde ara yollara laf ediyoruz. Malesef hemşerilerim bunu hakediyor. Kimse kusura bakmasın.

Nazan
Nazan - 4 yıl Önce

Otobs hariç diğer minusteki yarılışar neden yazılmadı can kaybı yok dıyonuz diğer küçk arçta 7 yaralı bi ölü var ölen çok yakın komşumuz olay yerinde öldü ve hala inanamıyorum bi haber yapıyorsnz duzgm yapın..

SIRADAKİ HABER