banner198

Çankırılılar Vakfı Çankırılılar Gecesi düzenledi!

Ankara Çankırılılar Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı (ÇAN-VAK) Çankırılılar Gecesi düzenledi.

Çankırılılar Vakfı Çankırılılar Gecesi düzenledi!
banner145

Ankara Çankırılılar Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı (ÇAN-VAK) Çankırılılar Gecesi düzenledi.

Ankara’da 1987 yılında kurulan ÇAN-VAK seçkin davetli topluluğunun katıldığı gecede üniversite öğrencilerine burs desteği sağlamak önceliğiyle bir gece düzenledi. Grand Ankara otelinde gerçekleştirilen gecede cumhuriyetimizin 100. Yılı sine vizyon gösterisi ile kutlandı.  ÇAN- VAK tanıtım videosu yayınlandığı programın açılışında konuşan ÇAN-VAK Başkanı Arif Şahin, Cumhuriyetin 100. Yılını kutladı. Şahin, İsrail’in insanlık dışı saldırılarını şiddetle kınadıklarını belitti.  Şahin Ankara’da yaşayan Çankırılıları kaynaşma ve dayanışmaya yönelik kültürel faaliyetlerini sürdürmeye devam edeceklerini bildirdi.

ÇAN-VAK tarafından vakıfa katkılarda bulunan Çankırı Konfederasyonu Başkanı Mustafa Can’a teşekkür plaketi takdim edildi.

İstanbul’da 1078 adet bursa kadar çıktıklarını ifade eden Mustafa Can, eğitim desteğinin önemini vurguladı.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Av. İdris Şahin, dernekçiliğin zorluklarına dikkat çekerek Cumhuriyetin 100. yılında Vakıf yönetimini Çankırılıları bir araya getirdiği için yürekten teşekkür etti. İyi bir eğitimin önemine dikkat çeken Şahin,  “Her şeyden önemlisi yapılan çalışmaların öznesi eğitimse artık söylenecek hiç bir şey kalmıyor. Bizi yegâne diğerlerinden ayıran unsur aldığımız iyi bir eğitimdir. İyi bir eğitim, iyi bir yönetim farkındalığı ortaya koymanın yegâne unsurudur.” dedi.

Programa Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar, Ankara Milletvekili Av. İdris Şahin, Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Çankırı Konfederasyonu Başkanı Mustafa Can, İstanbul Çankırı Vakfı Başkanı İsmail Yüksel,  ÇATSO Başkanı Hayrettin Çelikten, ÇATSO Meclis Başkanı Fehmi Bölükbaşı, ÇANDEF Başkanı Zeynettin Aydın, Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Lütfi Özenç,  Çankırı eski milletvekili ve belediye Başkanı Ahmet Bukan, Halkbank eski yönetim Kurulu Başkanı Hasan Cebeci, Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk, Atkaracalar Belediye Başkanı Harun Oflaz, Korgun Belediye Başkanı Hasan Hüzeyin Kozan, Yapraklı Belediye Başkanı Ömer Güngör, Orta Dernekler Federasyonu Başkanı Şaban Can, Çankırı Bürokratlar Derneği Başkanı Ercan Irmak, bürokratlar,  iş insanları, STK temsilcileri ve basın mensupları katıldı.

Çankırı Merkez Ahi Yarne Derneği tarafından Yaren gösterilerinin sunulduğu gece, TRT sanatçısı Emine Koç konseri ile son buldu.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2023, 15:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER