banner306
banner198

ÇANMATYA Ödülleri Sahiplerini Buldu

Çankırı Matematik Yarışmaları(ÇANMATYA) Ödülleri Sahiplerini Buldu

ÇANMATYA Ödülleri Sahiplerini Buldu
banner145

Çankırı Matematik Yarışmaları(ÇANMATYA) Ödülleri Sahiplerini Buldu

Çankırı İl Millî Eğitim Müdürlüğü 30 Ağustos İmam Hatip Ortaokulu tarafından hazırlanan ve ikincisi düzenlenen Çankırı Matematik Yarışmaları (ÇAN-MAT-YA), il genelindeki ortaokullar ve imam hatip ortaokullarından öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

07 Mayıs 2023 Pazar günü saat 10.00’da gerçekleştirilen yarışmaya okul yöneticileri, öğretmen, veli ve öğrenciler gönüllülük esasına göre katılım sağladılar.

Öğrencilerin ulusal ve uluslararası düzeyde yapılan matematik yarışmalarına ve olimpiyatlarına katılımlarını arttırmak, öğrencilerin matematik dersine bakış açılarını olumlu yönde arttırmak ve il genelindeki ortaokullar arasında iletişimi arttırmak amacıyla yapılan yarışma öğrenci, öğretmen ve veliler tarafından memnuniyetle karşılandı.

Yarışmanın ardından Şehit Yusuf Çelik Rehberlik ve Araştırma Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilen ödül törenine İl Millî Eğitim Müdürü Muammer Öztürk, okul yöneticileri, öğretmen, öğrenci ve veliler katılım sağladı.

5, 6, 7ve 8.sınıflar olmak üzere dört kategoride gerçekleştirilen yarışma neticesinde dereceye giren öğrencilere madalya ve ödülleri verildi. Öğrencilere ödüllerini takdim eden İl MüdürüÖztürk; yarışmanın düzenlenmesinde, emeği geçen okul idareci ve öğretmenlerine teşekkür ederek yarışmada derece alan öğrencileri tebrik etti.

5. sınıflar kategorisinde:

Birinci Egemen Teke (İsmet İnönü Ortaokulu)

İkinci Zeynep Karaköseoğlu (Hacı Murad-ı Veli İmam Hatip Ortaokulu)

Üçüncü Yusuf Yiğit Yüksel ( Mehmetçik Ortaokulu)

6. sınıflar kategorisinde:

Birinci Mohaddeseh Özbek (Atatürk Ortaokulu)

İkinci Onur Vatansever (Mehmetçik Ortaokulu)

Üçüncü Hilal Yıldırım (Mehmetçik Ortaokulu)

7. sınıflar kategorisinde:

Birinci Ahmet Enes Öztürk (İsmet İnönü Ortaokulu)

İkinci Berra Birgül (Muazzez Ser-VedAmaratoğlu Ortaokulu)

Üçüncü Osman Şahin (Mehmetçik Ortaokulu)

8. sınıflar kategorisinde:

Birinci Berat Canbolat (Ahmet Mecbur Efendi BİLSEM)

İkinci Zeynep Kantar (Mehmetçik Ortaokulu)

Üçüncü Enes Said Yıldız (Hacı Murad-ı Veli İmam Hatip Ortaokulu)

Yarışma sonunda her kategoride de ilk beşe giren öğrencilere başarı madalyaları takdim edildi. Yarışmada ilk üçe giren öğrencilerden ise birincilere 1.000 TL, ikincilere 500 TL ve üçüncülere 250 TL para ödülü verildi.

Yarışmaya katılım sağlayan öğrenciler ve onları hazırlayan değerli öğretmenleri tebrik eder; okulumuza ve yarışmaya maddi ve manevi destek sağlayan Sayın Gönül Sırmacı’ya, okul yöneticilerimize ve eğitim paydaşımız kıymetli velilerimizekatılımları için teşekkür ediyoruz.

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2023, 20:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304