banner306
banner198

Çivitcioğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na "Devrez Kızlaryolu Barajı" yanıtı...

AK Parti Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu, Çankırı Kurşunlu'da yapımı süren baraja ilişkin açıklamalarda bulundu.

Çivitcioğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na "Devrez Kızlaryolu Barajı" yanıtı...
banner145

AK Parti Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu, Çankırı Kurşunlu'da yapımı süren baraja ilişkin açıklamalarda bulundu. Çivitcioğlu, "Barajımızla ilgili ödenek ayrılmış ve müteahhit firma tarafından çalışmalara başlanmıştır." dedi.


AK Parti Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu, Çankırı Kurşunlu'da yapımı  yılan hikayesine dönen baraja ilişkin açıklamada bulundu. Çivitcioğlu, "Barajımızla ilgili ödenek ayrılmış ve müteahhit firma tarafından çalışmalara başlanmıştır. Sayın Kılıçdaroğlu biz işimizi biliyoruz. Biz Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde verdiğimiz her sözün sonuna kadar arkasındayız." dedi.


Çivitcioğlu, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, partisinin TBMM Grup toplantısında yaptığı konuşmada, Çankırı'nın Kurşunlu ilçesine bağlı Köpürlü köyünde temeli atılan Devrez Kızlaryolu Barajı'nın "sihirbazlıkla ortadan kaybolduğuna" yönelik sözlerini şaşkınlıkla dinlediğini ifade etti.


Kılıçdaroğlu'nun, söz konusu barajın temelinin atılmadığına ilişkin eleştirilerine cevap veren Çivitcioğlu, "Bugüne kadar ülkenin hayrına herhangi bir proje üretmemiş, en büyük hizmeti sadece çeşme açılışı olan birisine baraj yapım işini anlatmak bizim için hayli zor olacak. Sayın Kılıçdaroğlu, baraj veya gölet inşaatlarına, önce ulaşım yolları açılarak işe başlanır. Bu işlemden sonra da gövde temel kazısına başlanır. Şu ana kadar, vana odası, ulaşım yolu ve ana ulaşım yolu açılmıştır." şeklinde konuştu.


Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin Çankırı ziyaretinde baraj yapım alanına da gidildiğini, barajın isminin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Devrez Prof. Dr. Hasan Zuhuri Sarıkaya Barajı olarak belirlendiğini anlatan Çivitcioğlu, "Bu barajımızla ilgili ödenek ayrılmış ve müteahhit firma tarafından çalışmalara başlanmıştır. Sayın Kılıçdaroğlu biz işimizi biliyoruz. Biz Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde verdiğimiz her sözün sonuna kadar arkasındayız." dedi.


Çankırı halkının baraj çalışmalarının ne durumda olduğunu bildiğini de belirten Çivitcioğlu, şunları kaydetti:"Çankırı insanı, basiretiyle ve ferasetiyle gelişmeleri izler. Seçim zamanı geldiğinde de süreci vicdan terazisinde hassasiyetle tartar ve gereğini yapar. Çankırı seçmeni, sizin ensenize öyle bir dokunmuş ki 18 senedir yerden kalkamamışsınız. Kalkacağa da hiç benzemiyorsunuz. Biz icraatlar ile hizmet siyasetimize, siz ise boş laf siyasetinize devam edin ama şunu da iyi bilin, Cumhur İttifakı'nın sımsıkı olduğu Çankırı'mızdan size ve ittifakınıza mama yok."


Kılıçdaroğlu ne demişti! -
Salı günü TBMM Grup toplantısında konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, Çankırı'da 2017 yılında temeli atılan Devrez Kızlaryolu Barajı'nın aradan geçen süre zarfında ortadan yok olduğunu söylemişti.


"Temeli atan Veysel Eroğlu. Eroğlu'nun adı da barajlara verilmiş, yok edilen barajlar kralı mübarek." diyen Kılıçdaroğlu, söz konusu barajın temelinin bile olmadığını ifade etti. 


Kılıçdaroğlu, şunları kaydetmişti:
"Milletin gözünün içine baka baka törenler yaparsınız, dünyanın parasını harcarsınız, temelini atarsınız, 'hayırlı uğurlu olsun' dersiniz, sonra bir bakıyorsunuz ortada hiçbir şey yok. Sevgili Çankırılılar böyle bir sihirbazlıkla siz karşılaştınız mı bilmiyorum ama ben hayatımda ilk kez karşılaşıyorum. Çankırılılara 'Ensesine vururum, istediğim yalanı söyler, kandırırım. Nasıl olsa bana oy verir.' diyorlar. Şimdi bu sefer kazın ayağının böyle olmadığını sevgili Çankırılı sen göstereceksin. Seninle dalga geçiyorlar, iradenle oynuyorlarsa, sen de sandığa gittiğinde al mührü, 'Beni kandırırsan sana oy vermem.' de."

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2020, 12:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
Muhsin yılmaz
Muhsin yılmaz - 4 yıl Önce

Akp lilerin şu ifadesine bayılıyorum.
"Bizler sayın cumhurbaşkanımızın önderliğinde diye başlıyorlaryaa bitiyorum bu söze...
Biat biat biat yalanda biat doğrudada ki çok yok biat ..

entel köylü
entel köylü - 4 yıl Önce

İnsanları enayi yerine koymayın. Baraj önce yol açılarak yapılıyormuş. 4 yılda bir yolu anca mı açabildiniz. o halde baraj 60 yılda bitirilemez. şantiye yok işçi yok, ihaleyi alan firmanın iş başlama bitiş tabelası yok. hala kameralara karşısında konuşabiliyorsunuz.

TÜRK
TÜRK - 4 yıl Önce

milletin gözünün içine baka baka yalan konuşmayın sayın vekil.çankırı insanı zekidir salak yerine koymayın.susuyorsak edebimizdendir bunuda bilesin.

Bence
Bence - 4 yıl Önce

Akparti Çankırı da akp liler tarafından bitiriliyor, Reis duy Çankırıyı

Aslan çelik
Aslan çelik - 4 yıl Önce

Ölüm de var sayın vekil. Ölünce kıyak ahiret diye bir şey yok. Herkesi kandırırsın ama ALLAH ı asla.

Terazi
Terazi - 4 yıl Önce

Bugün Balıkesir milletvekilleri cevap verdi, ve devlet hastanesi ile ilgili birkaç soru sordu, bakalım bir basın açıklaması gelecek mi? Gerçekten bu yolsuzluk iddialarına karışan adamların arkasında mı? Karşısında mı göreceğiz.

Kimoki San
Kimoki San - 4 yıl Önce

Sakın bu milli baraj da, milli uçak ve milli helikopter gibi göklerde yerini almış olmasın? Yani boşuna yerlerde aramayalım diye soruyorum..

SIRADAKİ HABER

banner304