banner198

Depremzede ailelere destek olmak için Çankırı Yanında uygulaması yayınlanmaya başladı!

Çankırı’ya yerleşen depremzede ailelerin ihtiyaçlarını karşılamak icın özel tasarlanan uygulama Çankırı Yanında yayınlanmaya başladı.

Depremzede ailelere destek olmak için Çankırı Yanında uygulaması yayınlanmaya başladı!
banner145

Çankırı’ya yerleşen depremzede vatanlarımızın yalnız olmadıklarını, Çankırı halkının onların yanında olduğunu göstermek ve biraz olsun acılarını hafifletmek için Genç Oluşum Derneği tarafından oluşturulan Çankırı Yanında yayınlanmaya başladı.


Veren el ile alan el arasında köprü oluşturmak için kurulan bu web sitesinde Çankırı’ya yerleşen depremzede misafirlerimizin ihtiyaçlarını bildirebilecekleri ve bu ihtiyaçların yardımsever halkımız tarafından imkanlar ölçüsünde karşılanabileceği bir sistem mevcut. Depremden etkilenen bölgeden gelmiş, AFAD’a kayıtlı ve Çankırı’da ikamet eden tüm misafirlerimiz talep oluşturabilir, onaylanmış talepleri yardımsever halkımız listeden görüp nasıl destek verebileceği konusunda GEODER ekibinden yardım alabilir.


Olabildiğince Çankırılıya ve depremzede misafirlerimize ulaşmak için çabaladıklarını bildiren Genç Oluşum Derneği gönüllüleri, halkımızdan sosyal medya ve diğer mecralardan sitenin paylaşımının yapılmasını bu sayede de biraz olsun misafirlerimize destek olmayı amaçladıklarını söylediler.


Ayrıca depremzede misafirlerimiz sitede bulunan harita üzerinden ilimizde bulunan ve onları ilgilendiren kamu kurumlarını, GEODER temas noktalarını, kendilerine destek olan işletmeleri öğrenebilirler. Destek olmak isteyen işletmeler ise iletişim bölümünden desteklerini iletip haritada yer alabilirler.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2023, 19:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet Meram
Mehmet Meram - 1 yıl Önce

Çankırı'da böyle faaliyetler gösteren bağımsız bağlantısız sivil toplum kuruluşlarına çok ihtiyaç var. Ellerine sağlık.

doğrucu
doğrucu - 1 yıl Önce

bu derneğin kıymetini bilelim her taşın altına ellerini sokuyorlar

SIRADAKİ HABER