banner198

İdris Şahin Ramazan Bayramı mesajı

TBMM 24. Dönem Çankırı Milletvekili, Avukat İdris Şahin, Ramazan Bayramı kutlama mesaj yayınladı.

İdris Şahin Ramazan Bayramı mesajı
banner145

TBMM 24. Dönem Çankırı Milletvekili, Avukat İdris Şahin, Ramazan Bayramı kutlama mesaj yayınladı.

Şahin mesajında şunları kaydetti:

Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden azad olan bir Ramazan-ı Şerif'i daha İslam Alemi olarak, Ramazan orucumuzun ve ibadetlerimizin Allah katında kabul bulunmasını temenni ederek uğurladık. Şimdi ise hersene uzakları yakın edip fırsat buldukça sılayı rahime koştuğumuz mübarek Ramazan Bayramı'na ulaşmanın şükür ve mutluluğu içerisindeyiz. Tutulan oruçlarla yapılan ibadet ve yardımlarla eşsiz bir manevi iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan ayı, bayramın gelişi ile taçlanmaktadır.

Asırlardır gönül yıkmanın değil, gönül fethetmenin esas olduğu topraklarımızda, bayramlar bizleri birbirimize yakınlaştıran, birlik ve beraberlik içinde dirliğimizi sağlayan özel günler olmuştur. Bu bayram da nasıl ki annelerimizi, babalarımızı, eşimizi, dostumuzu unutmayacak, onların yanında olacaksak, aynı şekilde kahraman gazilerimizi, bayrama buruk giren şehitlerimizin yadigarlarını, ailelerini, çocuklarını, yetimlerimizi de unutmayacak, onların da yanında olacağız. Bu vesileyle eşsiz fedakarlıklarını hiçbir zaman unutamayacağımız aziz şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükranla selamlıyorum.

Bu düşüncelerle, içinde bulunduğumuz mübarek Ramazan Bayramı’nın milletimizin dirliğine, mazlumların kurtuluşuna, insanlığın huzur, barış ve hidayetine vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ederken, Aziz milletimizle birlikte tekrarına kavuşmak dileğiyle tüm İslam aleminin bayramını kutluyorum.

(bu bir ilandır)

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2019, 04:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER