banner198

İş İnsanı Arif Mülayim AK Parti’den aday adayı oldu!

Çankırı AK Partim milletvekili aday adaylığı başvuruları başladı.

İş İnsanı Arif Mülayim AK Parti’den aday adayı oldu!
banner145

İş İnsanı Arif Mülayim AK Parti’den aday adayı oldu!

Çankırı AK Partim milletvekili aday adaylığı başvuruları başladı. AK Parti’de ilk resmi adaylık başvurusunu Çankırı TÜGVA İl Başkanı, iş insanı Arif Mülayim yaptı.

Başvuru öncesinde gazetecilerle bir araya gelen Mülayim, öncelikli hedefini Çankırı’da konut sorunu olduğunu deprem sonrasında acilen binaların yenilenmesi gerektiğini söyledi. Çankırı’ya istihdam noktasında yatırımlar yaptıklarını ifade eden Mülayim, sonrasında gençlerin, orta yaşların ve yaşlı vatandaşlarımızın da talepleri doğrultusunda Çankırı için projeler üreteceklerini dile getirdi.

AK Parti’de gençlik teşkilatında siyasete başladığını aktaran Mülayim, Çankırı için üretmeye, hizmet etmeye taklip olduğunu belirtti.

Parti içerisindeki tüm aday adayı arkadaşlara da başarılar dileğinde bulunan Mülayim, “Partimiz aday göstermese bile aday gösterilen kim olursa olsun çalışmaya devam edeceğim. Şehrimiz için ilimizde tüm siyasiler, bürokratlar ve şehrin ileri gelenlerini bir arada hareket etmesi için çalışacağım.” dedi.

Mülayim, basın toplantısının ardından Saat 12.00’da AK Parti Çankırı İl Başkanlığına geçerek,  eşi ve çocuğu ile birlikte AK Parti İl Başkanı Av. Abdülkadir Çelik’e başvuru dilekçesini sundu.

Mülayım, “Aday adaylığı başvurum memleketimize, milletimize, partimize hayırlı uğurlu olsun. Diğer aday arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum “ temennisinde bulundu.

Arif Mülayim kimdir?

Arif Mülayim, 1993 yılında Çankırı’da doğdu. İlkokul, orta ve lise tahsilini Çankırı’da tamamladı. Konya Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun oldu. Halen Çankırı Karatekin Üniversitesi Sosyal Bilimler İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bankacılık ve Finans bölümünde eğitim hayatını sürdürmektedir.  2014 yılkında AK Partinin çeşitli kademelerinde siyasi hayatına sürdüren Mülayim, TÜGVA Çankırı İl Başkanı görevinde bulundu. Mülayim İnşaat ve Limitet Şirketini kurarak çalışma hayatına atılan Mülayim, Çankırı, Ankara ve Bartın Sınav Okulları kurucu ortağıdır. Ayrıca öğrencilere yönelik apart işletmeciliği yapan Mülayim, evli ve 1 çocuk babasıdır.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2023, 15:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER