banner198

Kızılay Kadın gönüllülerine gayri Müslimler bile camiye böyle girmiyor tepkisi!

Duyarlı vatandaştan Kızılay Kadın gönüllülerine gayri Müslimler bile camiye böyle girmiyor tepkisi.

Kızılay Kadın gönüllülerine gayri Müslimler bile camiye böyle girmiyor tepkisi!
banner145

Duyarlı vatandaştan Kızılay Kadın gönüllülerine gayri Müslimler bile camiye böyle girmiyor tepkisi.

Çankırı Kızılay Kadın Kollarının camilerde yaz kuran kursu gören öğrencilere yönelik tanıtım çalışmasından skandal görüntüler paylaşıldı.

Kızılay Kadın Çankırı adlı sosyal medya hesaplarından paylaşılan görüntülerde, Çankırı Büyük Camide bazı gönüllü kadınların dini mekanlara uygun şekilde giyinmemesi dikkat çekti.

Paylaşımın altına tepki mesajı yazan E.L. adlı bir duyarlı vatandaş, “ Cami ziyareti yapan gayrimüslimler İslami değerlere uygun hareket etmek için içeriye başları kapalı giriyorlar. Amacım kimsenin kıyafetini veya inancını sorgulamak değildir (bunda herkes özgür iradesi ile hareket etmeli ve saygı duyulmalıdır) ama İslam ibadet hanesinde İslami değerlere uygun hareket edilmelidir.” yorumunda bulundu.

Duyarlı vatandaşın ikazına rağmen yorum silinerek uyarıda bulunan E. L. sayfadan engellendi.

Uyarılara rağmen ısrarla sosyal medya sayfalarında paylaşımın durduğunu gören E. L. adlı vatandaş Cimer’e şikâyette bulundu. E. L’nin şikâyetinin ardından sayfadan paylaşımların kaldırıldığı görülürken yeni paylaşımlarda cami adabına uygun paylaşımlar yapıldığı dikkatlerden kaçmadı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2022, 18:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
Selma kaval
Selma kaval - 2 yıl Önce

Bu davranıs normallestirilmeye çalışılıyor olmamasi gerekir vatandaşımız sonuna kadar haklı.

Yüksel Özer
Yüksel Özer - 2 yıl Önce

Sultan Süleyman camimize ziyaretlerde kullanım için Özellikle gayrimüslimler için 10 civarında uygun kıyafet kapı girişinde bulundurulabilir. Onlarda bu ziyaretten mahrum kalmamış olurlar. Kızılay yetkililerine gelince daha hassas olmaları gerekirdi

SIRADAKİ HABER