banner198

Kızılırmak'ta gazetecilerin kavun tarlasına zorlu yolculuğu

Kızılırmak’ta kavun hasadını görüntülemek için yola çıkan Çankırı basını, hafif bir kaza atlattı.

banner145

Gazetecilerin kavun tarlasına zorlu yolculuğu

Kızılırmak’ta kavun hasadını görüntülemek için yola çıkan Çankırı basını, hafif bir kaza atlattı.

Yağışlar nedeniyle çamura dönüşen arazide yoluna traktör römorkunda devam eden gazeteciler, su kanalından geçerken tehlike atlattı. Su kanalında balçıklı zeminde kayan traktör römorkunun bir tekeri havalanarak tekrar balçık zemine oturdu. Kazanın eşiğinden dönen basın mensupları derin bir oh çekti. Basın emekçilerinin zorlu yolculuğu traktör römorkunda keyifli bir sohbet eşliğinde devam etti.

Ziraat Odası Başkanı Nejat Gamzeli, “Çiftçimizin 12 ay çektiği sıkıntıyı siz burada 5 dakika çektiniz” esprisinde bulundu. Genel Yayın Yönetmenimiz Ercan Şeker, “ Evimize masamıza kadar gelen ürünün ne zor şartlarda geldiğini, çiftçimizin verdiği emeği daha iyi anlamış olduk. O yüzden köyden çiftçimizin getirdiği malına pazarlık yapmayalım. Gerçekten gübre fiyatları çok pahalı, köylü pazarından alışveriş yaparak onlara destek olalım.” dedi.

Karatekin Gazetesi editörü Murat Demir, “Alın terinin en fazla aktığı yer burası. Çiftçinin kazandığı her zaman helaldir. Çünkü 7 gün, 24 saat, 365 gün emek veriyorlar” dedi.

Çankırı Ziraat Odası Başkanı Nejat Gamzeli ve Kızılırmak Ziraat Odası Başkanı İbrahim Çakmak’ın da gazetecilere eşlik ettiği yolculuk, kavun hasadının görüntülenmesinin ardından kazasız belasız bir şekilde sona erdi.

istanbul russian girls

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2021, 12:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER