banner306
banner198

KUZKA Yönetimi Çankırı Gemisi’nde toplandı!

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu, Ekim ayı toplantısını Recep Tayyip Erdoğan parkında ki gölet içerisine yerleştirilen Çankırı isimli gemide gerçekleştirdi.

KUZKA Yönetimi Çankırı Gemisi’nde toplandı!
banner145

Çankırı, Kastamonu, Sinop illerinin yer aldığı Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu, Ekim ayı toplantısını Recep Tayyip Erdoğan parkında ki gölet içerisine yerleştirilen Çankırı isimli gemide gerçekleştirdi.

Turizme yönelik uygulanacak mali destek programlarının ele alındığı toplantıda, KUZKA Genel Sekreter Vekili Dr. Serkan GENÇ, KUZKA faaliyetlerine ilişkin Yönetim Kurulu Üyelerine bir bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi. Ardından üyeler, KUZKA faaliyetleri, 2019 yılı Turizm Altyapısının Geliştirilmesi Mali Destek Programı başvuru rehberi ve 2019 yılı KUZKA çalışma programı ve bütçesine ilişkin toplantı gündem maddelerinin görüşmesine geçti. Toplantı, gündemde yer alan maddelerin ayrıntılı olarak ele alınması ve karara bağlanması ile sona erdi.

Kastamonu Valisi ve Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Karadeniz başkanlığındaki toplantıya, Sinop Valisi ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Köksal Şakalar, yönetim kurulu üyeleri Valisi Hamdi Bilge Aktaş, Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz, Kastamonu İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kayıkçı, Çankırı İl Genel Meclis Başkanı Ruhi Şeker, Sinop İl Genel Meclis Başkanı Şükrü Gündoğdu, Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten, Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salim Akbaş ve KUZKA Genel Sekreter Vekili Dr. Serkan Genç katıldı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2018, 16:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304