banner306
banner198

Mehmetçik Ortaokulu Basketbol Takımı Türkiye Finallerinde

Mehmetçik Ortaokulu Basketbol Takımı Türkiye Finallerinde
banner145

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Mehmetçik Ortaokulu Erkek Basketbol takımı Türkiye Finallerine adını yazdırmayı başardı.

Geçtiğimiz günlerde Düzce ilinde gerçekleştirilen 3x3 Türkiye Okullar arası basketbol müsabakalarında İlimiz Mehmetçik Ortaokulu gruptaki tüm rakiplerini eleyerek Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı. Türkiye geneli Yıldızlar kategorisinde 32 takım arasına girerek başarılarını perçinleyen okul takımı, aynı zamanda bölge birincisi de oldu.

29 Mayıs 2023 tarihinde İstanbul’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında ter dökecek olan Erkek Basketbol takımı oyuncuları, yoğun ve özverili çalışmaları ile başarıyı elde ettiklerini belirttiler.

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2023, 20:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
Burak Alaca
Burak Alaca - 12 ay Önce

İLK 3 TE OYNAYAN SPORCULAR ÇANKIRI BASKETBOL AKADEMİ SPORCULARI.ÇBA VE CİHAT MARAZ HOCAMIZI TEBRİK EDİYORUM.BU BAŞARI TAMAMEN ONUNDUR.İSMİ SÖYLENİLMEMİŞ AMA EMEK ONUNDUR.YİĞİDİ ÖLDÜRÜN AMA HAKKINI YEMEYİN.

Vural demir
Vural demir - 12 ay Önce

Mehmetçik ortaokulunu tebrik ederim, başarılar dilerim fakat Çankırı ' mizda basketbol çok gerilerde yüreğini ortaya koyan Çankırı Basketbol Akademi ve koç Cihat Maraz hocamızı da katkılarından dolayı tebrik ederim. Sporcularda yetişmesini büyük katkı vermistir.

SIRADAKİ HABER

banner304