banner198

MHP’den Çerkeş’te meydana gelen kazalara ilişkin açıklama!

MHP İl Başkanlığından Çerkeş - Kızılcahamam karayolunda meydana gelen kazalara ilişkin açıklama geldi.

MHP’den Çerkeş’te meydana gelen kazalara ilişkin açıklama!
banner145

MHP İl Başkanlığından Çerkeş - Kızılcahamam karayolunda meydana gelen kazalara ilişkin açıklama geldi.

Çerkeş – Ankara karayolunda sathi kaplama yol çalışması nedeni ile mıcıra kapılarak birçok yaralamalı kazanın medyana gelmesi kamuoyunda tepkiyle karşılandı.

MHP Çankırı İl Başkanlığı konuya ilişkin bir açıklamada bulundu.

Açıklama da şu ifadelere yer verildi:

Çerkeş Ankara karayolunda son bir haftada meydana gelen 20'ye yakın hemşehrimizin yaralandığı, son kaza neticesinde 2 kişinin yoğun bakımda olduğu dört adet yaralanmalı trafik kazasında, bununla birlikte Yozgat'ın Sorgun ilçesinde meydana gelen 19 kişinin yaralandığı ve 12 kişinin hayatını kaybettiği otobüs kazasında yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar, vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Çerkeş Ankara karayolunda meydana gelen bu acı olaylar neticesinde, Karayolları Genel Müdürümüz ile konunun çözümü için bizzat milletvekilimiz ve Genel Başkan Yardımcımız Dr. Pelin Yılık hanımefendi gerekli görüşmeyi gerçekleştirmiştir.

Konunun ivedilikle çözüleceğini, gerekli çalışmalar yürütülerek karayolunun durumunun iyileştirileceğini, pek çok kez canımızın yanmasına sebep olan, hepimizde derinden yaralar açan kazaların önüne geçileceğini ifade ediyoruz. Süreç tamamlanana kadar tüm hemşehrilerimizi araç başındayken daha dikkatli olmaya, trafik kurallarına uymaya davet ediyoruz. Sürecin takipçisiyiz ve sorun çözülene kadar takipçisi olmaya devam edeceğimizi saygıyla kamuoyuna duyururuz.

Çankırı Postası

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER