banner306
banner198

Nurettin Ok Halk Eğitimi Merkezi Geçici Yerine Taşındı

Çankırı Nurettin Ok Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Geçici Yerine Taşındı

Nurettin Ok Halk Eğitimi Merkezi Geçici Yerine Taşındı
banner145

1981 yılından itibaren 100. Yıl Kültür Merkezi 4. Katında hizmet veren Çankırı Nurettin Ok Halk Eğitimi Merkezi, mevcut binanın tahliye kararı nedeniyle Çankırı Şehit Hasan Gülhan Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdürlüğü binasında hizmet verecek.

Taşınma işlemi öncesi İnşaat ve Emlak Hizmetleri şube müdürlüğünce bina içerisindeki ortamlar kursiyerlerin kullanımına uygun hale getirildi. İnternet ağ altyapısı, atölyelere kablo kanal prizleri,idari katlara ledarmatör ,boya işleri olmak üzere tadilat ve onarım işleri tamamlandı.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünü çalışma ortamında ziyaret eden Şube Müdürleri Duygu Hamlı, Ebubekir Yetkin ve Bahadır Darakçı, Nurettin Ok Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Zekeriya Yelmen’den yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 Vatandaşların kişisel-meslekî bilgi ve deneyimlerinin artırılarak sosyal duruş veya ekonomik değer kazanımlarına katkıda bulunmak amacıyla   "Her Yerde, Her Zaman ve Herkes İçin Eğitim" ilkesiyle yürütülen hayat boyu öğrenme faaliyetleri kapsamında 72 alanda yüzlerce değişik kurs açılabilmektedir. 

Vatandaşların talep ve tercihi doğrultusunda istedikleri kurslara katılabilmeleri için Çankırı Nurettin Ok Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü çalışmalarını Şehit Hasan Gülhan Cumhuriyet Anadolu Lisesi binasındasürdürecektir.

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2023, 20:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
mike
mike - 12 ay Önce

güzel haber teşekkürler

SIRADAKİ HABER

banner304