banner198

Ramazan Sevinci 30 gün boyunca Radyo Neşe’de…

Ramazan ayının manevi iklimi Çankırı’nın sevilen radyosu Radyo Neşe ile evlerinize geliyor.

Ramazan Sevinci 30 gün boyunca  Radyo Neşe’de…
banner145

Onbirayın sultanı Ramazan ayının manevi iklimi Çankırı’nın sevilen radyosu 99.5 Radyo Neşe ile evlerinize geliyor.

Çankırı Müftülüğü ve 99.5 FM bandında yayın yapan Radyo Neşe işbirliği ile bu yıl ki ramazan coşkusuna ortak olacaksınız.  Ramazan ayı boyunca her gün hazırlanan “Mukabele” programı saat 12.00’da radyolarınızla evlerinize gelecek. Birbirinden değerli imam hatiplerin okuyacağı mukabele arife günü hatim duası ile son bulacak.

Yine Bahçelievler Cami İmam Hatibi Hüsnü Gürlü’nün hazırlayıp sunduğu birbirinden değerli konuğun katılacağı ve zamanın ruhuna uygun sohbetlerin yapılacağı Ramazan Sohbetleri” programı saat 19.00’da Ramazan ayı boyunca ger gün devam edecek.  

Her hafta Cuma günü mukabele programının ardından Cuma hutbesi canlı yayınla radyolarınız başında dinleyebileceksiniz.

Radyo Neşe Genel Yayın Yönetmeni Turan Harmancı, “Korona virüsü nedeni ile bu yılki ramazan ayında camilerin kapalı olmasının eksikliğini bir nebzede olsa gidermek için harekete geçtiklerini belirterek Ramazan ruhunu Radyo Neşe aracılığı ile dinleyicilere ulaştırma gayreti içerisinde olacaklarını ifade etti.

Camilerimizden yoksun buruk bir Ramazan ayı geçireceğimize dikkat çeken Harmancı, “Programların hazırlanması ve yayınlanması sürecine destek veren Çankırı İl Müftüsü Burhan Keleş, Sucu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Sucu ve MSA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Atılkan’a teşekkür ediyorum” dedi.

Ramazan Sevinci 30 gün boyunca 99,5 FM bandı ve radyonese.com adresinden dinlenebilecek. Radyolarınız başından ayrılmayın!

Mukabele: Her gün saat 12.00-13.00’ arasında

Ramazan sohbetleri: Her gün saat 19.00’da

Cuma Hutbesi: Cuma günü

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2020, 01:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hüsnü Gürlü
Hüsnü Gürlü - 4 yıl Önce

İslam aleminin alışık olmadığı bir Ramazan ayı geçireceğiz.Bir Din Görevlisi olarak aynı zamanda Ramazan Sohbetleri programının müftülük adına hazırlayan ve sunan bir din gönüllüsü olarak camiye olan özleminizi Ramazan’a olan muhabbetinizi hanelerinize taşımaya çalışacağız.Dua eder dua bekleriz

Ahmet baş
Ahmet baş - 4 yıl Önce

Bu zor günlerde güzel olmuş emeği geçenlere teşekkür ederiz

SIRADAKİ HABER