banner306
banner198

Sakarya’dan Çankırı’ya gönderilen yardım kolileri dualarla uğurlandı

Sakarya’dan Çankırı’nın Orta ilçesi Yaylakent beldesine gönderilen yardım kolileri dualarla uğurlandı .

Sakarya’dan Çankırı’ya gönderilen yardım kolileri dualarla uğurlandı
banner145

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ‘Kardeşlik Sınır Tanımaz’ sloganıyla ihtiyaç duyulan bölgelere yardım TIR’ı yollamaya devam ediyor. Başkan Ekrem Yüce, “Çankırı’daki kardeşlerimize Yaylakent Belediyesine 700 adet gıda kolisi gönderiyoruz. Sakarya’dan Çankırı’ya kurduğumuz gönül köprüsünü perçinleyecek tırımız, bizden Çankırı Yaylakent’te ki kardeşlerimize selamlar ve muhabbetler götürecek. Yardım tırımızın nice tebessümlere vesile olmasını, kardeşliğimizi pekiştirmesini diliyorum”

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ‘Kardeşlik Sınır Tanımaz’ sloganıyla ihtiyaç duyulan bölgelere yardım TIR’ı yollamaya devam ediyor. Daha önce Suriye, İdlib ve Ağrı Taşlıçay gibi ihtiyaç duyulan bölgelere yardım TIR’ı gönderen Büyükşehir Belediyesi, Çankırı’daki Yaylakent Belediyesine 700 adet gıda kolisi dolu yardım tırı gönderdi. Düzenlenen törene Başkan Ekrem Yüce’nin yanı sıra İl Müftüsü Hasan Başiş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ali Oktar, Furkan Beşel ve Bedrullah Erçin, Büyükşehir ve SASKİ bürokratları ve çok sayıda yardımsever katıldı. Yardım TIR’ı dualarla Çankırı’ya yolcu edildi.

Yardımlara köprü görevi

Başkan Ekrem Yüce, “Bu meydandan Türkiye'nin muhtelif illerine hatta sınır dışına bile onlarca TIR’ı göndermeyi sağladık. Bugün de Çankırı Yaylakent’te yaşayan vatandaşlarımıza yardım elimizi uzatıyoruz. Bizler hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarına köprü görevi görüyoruz. Rabbim her zaman bunları sağlamada bizlere destek sağlamayı nasip etsin. Bizler kardeşliğimizi ve dostluğumuzu her zaman gösterdik. Ben tırımızın hayırlı bir şekilde Çankırı'ya ulaşmasını temenni ediyorum. Mevlam bu tür hizmetlerimizin daha da artarak devam etmesini nasip eylesin” dedi.

Kardeşliğimizi pekiştirecek

Başkan Yüce, “Ramazan merhametin, paylaşmanın, kardeşliğin ayıdır. Ramazan muhabbetin, karşılıksız sevmenin, kardeşlerimizin halinden anlamanın ayıdır. Ramazan ayının üzerimizde bıraktığı bu halet-i ruhiye ile hepimiz hem şehrimizdeki hem ülkemizdeki hem de dünyadaki kardeşlerimiz için dua ediyor ve fedakârlıkta bulunuyoruz. Bu bakış açısıyla Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak Çankırı’daki kardeşlerimize Yaylakent Belediyesine 700 adet gıda kolisi gönderiyoruz. Sakarya’dan Çankırı’ya kurduğumuz gönül köprüsünü perçinleyecek olan tırımız, kardeşlerimize ulaşmak yola revan olacak. Bizden Çankırı Yaylakent’te ki kardeşlerimize selamlar ve muhabbetler götürecek. Yardım tırımızın nice tebessümlere vesile olmasını, kardeşliğimizi pekiştirmesini diliyorum” dedi

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2022, 16:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304