banner198

Son Dakika! Çankırı’da bir köy daha karantina altında…

Çankırı’nın Şabanözü ilçesi Kamış köyü jandarma ekipleri tarafından karantina altına alındı.

Son Dakika! Çankırı’da bir köy daha karantina altında…
banner145

Çankırı’nın Şabanözü ilçesi Kamış köyü Şabanözü Kaymakamlığı tarafından karantina altına alındı.

Çerkeş Aliözü köyünden sonra bir karantina haberi de Şabanözü’nden geldi. Saatler önce Kamış köyüne ulaşan Jandarma ekipleri, köy girişinde önlem alarak köyü giriş ve çıkışlara kapattı. Çankırı Postası Haber Merkezimizin köyde yaşayan kaynaklardan edindiği bilgiye göre, jandarma tarafından yapılan anonsta köyün 14 gün süre ile girişi ve çıkışlara kapatıldığı duyuruldu.

Jandarma ekipleri köy girişinde beklerken Kamış köyüne İstanbul’dan gelen 65 yaş üstü bir ailede yüksek ateş tanısı korona virüsü tespit edildiği iddialar arasında yer alıyor. Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklamada bulunulmadı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2020, 14:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
Salih DEDE
Salih DEDE - 4 yıl Önce

DEGERLİ saglık çalışanı arkadaşlarımız doktorlarımız sadece ŞAHSİ görüşüm Şabanözü ilçemize baglı olan kamışlı köyümüzdeki halkımıza hane başı na evin her odasına tuzlu su normal bir Pet veya metal bir kova içinde tuzlu su kovaya koyup sopada veya tüp üzerinde buharlaştırmak evin içinde faydalı olacağını zannediyorum sadece bu ŞAHSİ görüşüm SAYGILARIMI arz eder şimdiden geçmiş olsun dileklerimi sunarım çankırı merkez ilçe köyünden Salih dede

SIRADAKİ HABER

banner304