banner198

Yeni Çankırı Valiliğini temelden su basıyor!

Çankırı'da milyonlarca liralık yatırımla hizmete açılan yeni valilik binasının bodrum katı temelden su alıyor.

Yeni Çankırı Valiliğini temelden su basıyor!
banner145

Çankırı'da milyonlarca liralık yatırımla hizmete açılan yeni valilik binasının bodrum katı temelden su alıyor.

Geçtiğimiz aylarda Ankara yolundaki yeni binasına taşınan Çankırı Valiliğinin bulunduğu binanın bodrum katı temelden su alıyor. Özellikle yağmurlu havlarda bazı bölümlerde odaların 1 metreye kadar yükseklikte suyla dolduğu edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

Bu nedenle milyonlarca liralık maliyeti ile tamamlanan yerleşkenin drenaj sisteminin yeniden elden geçirilerek sorunun çözülmesi için çalışmaların başladığı öğrenildi.

Drenaj çalışması başlatıldı-

Valilik binasının askeri bölgeye bakan dere yatağının olduğu kısmında yoğunluk kazanan çalışmaların netice verip vermeyeceği ise henüz bilinmiyor. Valilik bodrum katında bulunan odaların mescit, arşiv vb. amaçlarla kullanıldığı edindiğimiz bilgiler arasında yer alıyor.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2019, 03:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
Selçuk
Selçuk - 4 yıl Önce

Yeni valilik binası bina olarak güzel veya alt yapı sorunları vardır elbette ama en büyük acı tarafıda çarşı esnafına zararı.Önceden imaret caddesindeki esnaflar kan ağlıyordu şimdi onlara çarşı esnafı eklendi.gün geçtikçe kamu binalarının şehri terketmesi büyük kan kaybına yol açmaktadır.Allah sonumuzu hayır etsin inşAllah.

Hıdır
Hıdır - 4 yıl Önce

Sadece altı değil üstü de su alıyor yağmur yağdığında tavanlar damlıyor...

Vatandaş
Vatandaş - 4 yıl Önce

Hüseyin Filiz’in dikkatine...kendi egosu yüzünden kırk kere söylendi o bölğenin bu yapıya uygun olmadığı ama nasıl bir ego varsa adamda doğru olan değil benim dediğim olacak diye memleketin resmen geleceği ile oynandı.Yatırım gittiği yeri geliştirmeli ama maalesef bizim memlekette bu böyle olmuyor yazık çok yazık...

SIRADAKİ HABER