banner198

Zarife nineden duygulandıran hareket! Dişinden tırnağından artırdığı altınını depremzedelere gönderdi...

Seksen yaşındaki Zarife Karahan, Kahramanmaraş merkezli depremde mağdur olanlar için emekli aylığıyla biriktirdiği 7 bin 450 TL tutarındaki altınını depremzedelere bağışladı.

Zarife nineden duygulandıran hareket! Dişinden tırnağından artırdığı altınını depremzedelere gönderdi...
banner145

Çankırı’nın Yapraklı ilçesi İkizören köyünde yaşayan 80 yaşındaki Zarife Karahan, Kahramanmaraş merkezli depremde mağdur olanlar için emekli aylığıyla biriktirdiği 7 bin 450 TL tutarındaki altınını depremzedelere bağışladı.

Köy muhtarı Ömer Ünver’e kara günler için sakladığı altınını teslim eden Zarife nine, “Biz burada sıcak evimizde sıcak çorbamızı içerken deprem bölgesindeki oğlumuz, kızımız, kardeşimiz soğukta aşsız ekmeksiz yakacaksızdır. Benim 80 yaşında ne uykum var, ne yemek yiyebiliyorum. Benim malım mı olur? Hepsi onlara feda olsun. Allah'ım Ülkemizin başı sağ olsun. Hepimize geçmiş olsun. Bir daha böyle acılar yaşatmasın” diyerek emekli aylığıyla biriktirdiği 7 bin 450 TL tutarındaki altınını köy muhtarına teslim etti.

Altını bozduran muhtar Ömer Ünver, nakit parayı AFAD’ın yardım hesabına yatırdı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2023, 01:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ömer ÜNVER.
Ömer ÜNVER. - 1 yıl Önce

İkizören'den Deprem Bölgemize uzanan eller ol Depremzede ailelerine yardım kampanyamıza Yardım eden Zarife KARAHAN anama ülkemizin bu zorlu günlerinde yapmış olduğu yardım ve duyarlı davranışından dolayı teşekkür ederiz Allah razı olsun Rabbim sağlıklı hayırlı ömürler versin inşaAllah Ayaklarının altı öpülesi Osmanlı annesi Varol

SIRADAKİ HABER

banner304