Kategoriler

Çankırı Postası

Maç bitti, kavga başladı! İki takım oyuncuları arasında arbede yaşandı

Eldivan Mustafa Haldan Sahası'nda amatör kümede mücadele eden Yeni Sarayspor ile Orta Belediyespor takımları arasında oynanan maçın bitiş düdüğünün ardından her iki takım futbolcuları arasında arbede yaşandı.

Eldivan Mustafa Haldan Sahası'nda amatör kümede mücadele eden Yeni Sarayspor  ile Orta Belediyespor takımları arasında oynanan maçın bitiş düdüğünün ardından her iki takım futbolcuları arasında arbede yaşandı.

Güvenlik güçleri, sayı azlığı nedeniyle olaya müdahale etmekte yetersiz kalırken Orta Spor Kulüp Başkanı ve takım antrenörü Sami Onay, Yeni Saraysporlu bazı futbolcuları tarafından yumruklandı. Kavga anı bir taraftarın cep telefonu kamerasına yansıdı. Sami Onay’ın hastaneden darp raporu aldığı, kendisini yumruklayan Sarayköy Spor’un bazı futbolcularından şikayetçi olduğu öğrenildi.

Her iki takım futbolcularının yumruklaştığı maç, Orta Belediyespor’un 3-2 galibiyeti ile sonuçlandı. Bu sonuçla Yeni Saraspor liderlik koltuğunu Korgun Belediyespor’a kaptırdı. Arbede sırasında tirübünlerden sinkaflı küfürler edildiği kameraya yansıdı.

Yorumlar

Astrk 1 Yıl Önce

Bariz ortalı Sami onay beyin eldivan ve saray halkını karalatmak için yaptırdığı bir haber. Ama haberde eksik olan yerler var onu da biz tamamlayalim ;) maçın başından beri hakemin hatalı kararları maç sonu kavga esnasında orada olmadigindan belli, maçın başından sonuna kadar provakatorluk yapan maç içerisinde tribünlere dönüp sahada futbol oynayan insanların annelerine kardeşlerine ana avrat küfürler etmesine rağmen hakemin atmayı bırakın uyarıya bile gelmemesi olayları bu noktaya getirmiştir. Ve eldivansporla eldivanda bu pazar günü maçı olan ortaspor teknik direktörunun herkesin tribünlerin polislerin önünde hiç bir alakası olmayan eldivansporla futbolcuların bacaklarını kirmalari emrine herkes şahittir. Kısa bir not bu maçta ve maç sonrası olaylarda tek bir orta spor futbolcusu ve yöneticisi hiç bir ceza almamıştır.

Editör 1 Yıl Önce

Adını dahi yazmaktan itina eden arkadaş! Sen neyin kafasını yaşıyorsun? Çankırı Postasına Sami Onay nasıl haber yaptırmış? Nasıl servis etmiş? Oturduğun yerden bol kepçe sallıyorsun. Videoyu çeken taraftar Yeni Sarayspor tirübününde ve defalarca tirübünde küfür edildiği duyuluyor. Eğer seninde elinde varsa iddialarınla ilgili bir video ya da belgeler çıkar iletişim sayfamıza gönderirsin. Yayınlarız… Kimsenin yancısı değiliz.

Mustafa 1 Yıl Önce

Maç biter bitmez saraylı teknik heyet ve futbolcular özellikle Sami onayı hedef alarak çok çirkin fiziki saldırı ve maç boyu ağza alınmayacak küfürler ediyorlar. Hatta maç sonu küfür ve tehditleri var . Hepsi video kayıtlı olarak gerekli mercilere gönderildi. Şikayetler edildi. Cezaları görünce kimin ne yaptığı daha açık görülecek. Sadece Ortaspor a değil gelen tüm misafir takımlara aynı muamele yapıldığını tüm Çankırı biliyor. Olayın Eldivanla hiçbir ilgisi yok. Bu hafta Eldivanla Ortanın maçı olduğu için ortamı germeye devam ediyorlar.

Muhammed Emin cenger 1 Yıl Önce

.

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
170 Kez Görüntülendi.
Çankırı Belediyesi Yeni Mezarlık Alanında yer tahsisine başladı!
ASAYİŞ
419 Kez Görüntülendi.
Kastamonu merkezli operasyonda 24 şüpheli adliyeye sevk edildi!
HAYAT
681 Kez Görüntülendi.
Şabanözü'nde dolu yağışı etkili oldu!
KÜLTÜR SANAT
235 Kez Görüntülendi.
Çankırı güzellikleri ressamların tuvallerine yansıdı!
ASAYİŞ
1031 Kez Görüntülendi.
Kastamonu merkezli operasyonda Çankırı’da 4 kamu personeli gözaltına alındı!
GÜNDEM
362 Kez Görüntülendi.
Kurşunlu Belediyesine T.C. tabelası takıldı!
GÜNDEM
345 Kez Görüntülendi.
Bademlik camii minaresinde kontrollü yıkım başladı!
HAYAT
19 Kez Görüntülendi.
Kartoteks Dolabı
GÜNDEM
268 Kez Görüntülendi.
Çöl tozları Çankırı’ya ulaştı!
GÜNDEM
1456 Kez Görüntülendi.
Çankırı Devlet Hastanesinde hastaların mahrem bilgileri çalındığı iddia ediliyor!