Kategoriler

Çankırı Postası

İşte Çankırı milletvekillerinin 4 yıllık meclis karnesi!

İşte Çankırı vekillerinin 4 yıllık meclis karnesi!

 12 Temmuz 2011 tarihinde yapılan TBMM Genel seçimlerinin ardından meclise 24. Dönem Çankırı milletvekilleri olarak seçilen İdris Şahin ve Hüseyin Filiz’in dört yıllık meclis yasama yılı performans karnesini sizler için çıkarttık.

 

Çankırı’yı iki sandalye ile mecliste temsil eden Ak Parti Milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz’in mecliste yaptıkları yasama ve denetim faaliyetlerinin konu edinildiği çalışma Çankırı’da bir ilk özelliği taşıyor.

 

Çankırı Postası’nın TBMM resmi verilerine dayandığı TBMM’nin özgül terminolojisine bağlı kalınarak hazırlanan karnede İdris Şahin ve Hüseyin Filiz performansları karşılaştırmalı olarak hazırlandı.

Genel Kurul Konuşmalarında İdris Şahin 36 defa mecliste söz alırken, Hüseyin Filiz 5 defa meclis kürsünde konuştu. Yine diğer yasma faaliyetlerinde İdris Şahin 31, Hüseyin Filiz ise 17 farklı faaliyette yer aldı.

Seçmenlerin performansı değerlendirip karneye vereceği not ise vekiller mecliste 1 yılı kalan vekiller açısından büyük önem taşımakta.

 

Öte yandan CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt’ün Çankırı ile ilgili performansı dudak uçuklatacak cinsten. Gökmen Öğüt, Çankırı sorunları ile ilgili verdiği soru önergeleri ile tarihi bir rekora doğru gidiyor.


Yorumlar

mustafa akyan 10 Yıl Önce

Haberde kelime hatasi yapmissiniz dönme milletvekilleri yazmissimiz yada gondermemi var anlayamadik

Ahmet SERDAR 10 Yıl Önce

tabiki burada önemli olan iki vekilimizide seçerek meclise gönderen çankırı seçmeninin gönlünde oluşmuş olan karnedeki durum ne alemdedir... hüseyin filiz çankırı sevdasıyla yanıp tutuşmaktadır, kendi dünyanın neresinde olursa olsun aklının bir köşesinde yılların ihmaline terk edilmiş bozkır şehri çankırısı var acaba nasıl olurda bir yatırım getirebilirim nasıl olur bir hizmet götürebilirim bir ağlayan yüzü güldürür bir gariban ocağını mutlu ederim vatandaş buna bakıyor saygı ve selamlar...

ak sevda 10 Yıl Önce

bu yalan haberlerle nereye kadar

Çankırı Postası 10 Yıl Önce

haberde yer alan veriler tbmm resmi internet sitesinde yayınlanmakta olan bilgilerdir. milletvekillerinin kendilerine ayrılan sayfalarına girersen rahatlıkla görebilirsin. utanmadan iftira ve karalama yapmadan önce araştır ve bilgilen.

TENGİZ KHAN 10 Yıl Önce

ikisini toplasan bir gökmen öğüt etmiyor.sayin gökmen öğüt,kurşunlu hocahasan köyünün içme suyu yok.bizim seçtiklerimizden fayda yok.su işine bi el atsaniz.hayir duamizi alirsiniz

Daha Fazla Haber
HAYAT
277 Kez Görüntülendi.
Şabanözü'nde dolu yağışı etkili oldu!
KÜLTÜR SANAT
192 Kez Görüntülendi.
Çankırı güzellikleri ressamların tuvallerine yansıdı!
ASAYİŞ
945 Kez Görüntülendi.
Kastamonu merkezli operasyonda Çankırı’da 4 kamu personeli gözaltına alındı!
GÜNDEM
329 Kez Görüntülendi.
Kurşunlu Belediyesine T.C. tabelası takıldı!
GÜNDEM
332 Kez Görüntülendi.
Bademlik camii minaresinde kontrollü yıkım başladı!
HAYAT
14 Kez Görüntülendi.
Kartoteks Dolabı
GÜNDEM
260 Kez Görüntülendi.
Çöl tozları Çankırı’ya ulaştı!
GÜNDEM
1416 Kez Görüntülendi.
Çankırı Devlet Hastanesinde hastaların mahrem bilgileri çalındığı iddia ediliyor!
YAŞAM
336 Kez Görüntülendi.
İnatçı tavşan arkasındaki araca dakikalarca yol vermedi
HAYAT
14 Kez Görüntülendi.
Yoga Kampı Nasıl Yapılmalıdır?