Kategoriler

Çankırı Postası

AKP Çankırı mitinginde dip yaptı!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun dün gerçekleşen AKP Çankırı mitinginde alana gelen katılımcı sayısındaki düşüş rakamlarla ortaya çıktı.

 Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun dün gerçekleşen AKP Çankırı mitinginde alana gelen katılımcı sayısındaki düşüş rakamlarla ortaya çıktı.

 

Çankırı'da dün gerçekleşen (1 Mayıs 2015) AKP Çankırı mitingi, son yılların en düşük katılımlı mitingi olarak dikkat çekti. Bütün kamu olanakları ve mitingin 1 Mayıs işçi bayramı dolayısı ile tatil gününe denk gelmesine rağmen mitinge vatandaşların ilgisi beklenenin altında gerçekleşti. Emniyet kaynaklarına göre AKP Çankırı mitingine 6 bin 500 kişinin katıldığı öğrenildi.

 

AKP'de  büyük katılımlı miting ise o dönem Başbakan olan şimdiki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 11 Haziran 2011 Genel seçimleri için 6 Haziran 2011 yılında Belediye meydanından gerçekleşen mitingi olmuştu. Erdoğan'ın Çankırı mitinginde i22 bin 500 kişi ile katılımcı rekoru kırılmıştı.

 Çivitcioğlu katılım rekoru kırıldı! -TIKLA OKU-

Ahmet Davutoğu'nun 20 dakika konuşma yaptığı Çankırı mitinginde, daha önce 15 metre geriye kurulan mobil platform saat kulesinin yanına alınarak miting alanı daha da daraltılmıştı.

"On bin kişi nereye kayboldu" sorusu?
Öte yandan siyasi kulislerde "İdris Şahin ve Salim Çivitcioğlu aday gösterilirse Çankırı'da 10 bin istifa" tehdidi ile genel merkeze baskı yapanların, miting alanına 6 bin 500 kişinin gelmesi karşısında nasıl bir izahta bulunacakları  şimdiden merak konusu oldu.












Yorumlar

Serkan 9 Yıl Önce

mhp çankırıyı 2 - 0 alır akp bitti.

mevlut canbaz 18 9 Yıl Önce

Çankırı ve ilçelere bakıp göz önüne alarak ak parti geldi geleli ilçelere hic hizmet vermedi özellikle orta ilcesine bakarsan gençlereBir calışma imkanı getirmesi gerekirdi şimdiden sonrada biraz zor gibi cünkü her zaman aynı vaatler biz vaatleri verelim oylar gelir degil mi? once hizmet bir yerlere gelip önce oranın hakkını vermek insan gidecegi yeride oturacagı koltuguda bir yapmak birde yaparım demek ak parti şansını zorluyor bide millet vekillerini değiştirmeyecekti yada ikisinide degiştirecekti bunda yanlış yapt. İNŞALLA hayılısı olur

sabanozulu 9 Yıl Önce

Ne kadar acidir ki teröre fazlasiyla evladini sehit vermis cankiri insaninin sehide kelle diyen bir zihniyetin onunde meydanlarda toplanmasi

rıza 9 Yıl Önce

Huseyin filliz beye sormak lazim 2011 ile 2015 in farkini sahada görmüstur acaba ici yaniyormudur

Hakan yılmaz 9 Yıl Önce

Say'ın editör siz bu haberi gerçekten inanarak mı yaptınız

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
479 Kez Görüntülendi.
Çankırı'da yanan evde kundaklama iddiası!
ASAYİŞ
2486 Kez Görüntülendi.
Çankırı’da bir genç otomobilde silahla vurulmuş halde bulundu
SAĞLIK
1102 Kez Görüntülendi.
Çankırı'da kadın doktor, düşük yapan hasta yakınının saldırısına uğradı
GÜNDEM
271 Kez Görüntülendi.
Çankırı'da 1 Mayıs İşçi Bayramı coşkuyla kutlandı!
ILGAZ
79 Kez Görüntülendi.
Ilgaz’da Erkek Kur’an Kursu Temeli Atıldı
EKONOMİ
465 Kez Görüntülendi.
Çankırı’da ihracat artış gösterdi
EKONOMİ
200 Kez Görüntülendi.
Turbo Akü laboratuvarı uluslararası akreditasyon ile tescillendi
GÜNDEM
154 Kez Görüntülendi.
İşçiler 1 Mayıs’ta Çankırı meydanına iniyor!
GÜNDEM
412 Kez Görüntülendi.
Meteorolojiden Çankırı’ya sarı ikaz! Sağanak yağış geliyor:
ASAYİŞ
212 Kez Görüntülendi.
Kastamonu merkezli operasyonda 10 şüpheli tutuklandı!