Kategoriler

Çankırı Postası

Vatandaşın Türk Telekom isyanı!

Köylerinde internet ve telefon arızası aylardır giderilemeyince vatandaş isyan etti.

Köylerinde internet ve telefon arızası aylardır giderilemeyince vatandaş isyan etti.

Reklamlarında Türkiye'nin dört bir yanına fiber hat döşeyen Türk Telekom, Çankırı’nın Kurşunlu ilçesine bağlı Köpürlü, Kapaklı, Taşkaracalar köylerinde hırsızlar tarafından çalınan telefon kablosunu aylardır döşeyemiyor.

Çankırı Türk Telekom Müdürlüğü'nün hizmet verdiği bölgede köylüler aylardır alt yapı hizmeti alamıyor. Kablo hırsızlarının Nisan ayında Köpürlü - Kapaklı ve Kapaklı - Taşkaracalar hattında direklerden 250 metre uzunluğunda bakır kabloları çalması ile birlikte iletişim alt yapısı çöktü. Arızanın giderilmesi için başvuru yapan vatandaşlar, Türk Telekom yetkililerinin arızanın Kasım ayında giderileceği cevabını aldıklarını basit bir kabloya ödenek çıkarmayan Türk Telekom tarafından mağdur edildiklerini ifade ettiler.

Annemin hatırını bile soramıyorum –

Köpürlü köyünden Necip Ç. iş durumu dolayısıyla İstanbul’da yaşadığını ve özel günler başta olmak üzere köyde yaşayan annesini halini hatırını dahi soramadığını söyledi. Köylerinin çukur bir arazide olmasından dolayı GSM hatlarının her yerde çekmediğini aktaran Ç, devletin yeri geldiğinde zarar dahi etse bir vatandaşına hizmet götürme yükümlülüğü olduğunu belirterek sorunun bir an önce çözülmesini istedi.

 Abone sayısı hızla düştü-

Hizmet alamayan vatandaşlar bir bir aboneliğini iptal ettirirken 21. Yüzyıl Türkiye’sinde halen iletişim alt yapısının sağlıklı bir şekilde kurulamaması dikkat çekiyor.

Yorumlar

Şaban Çaycı 5 Yıl Önce

Köyde bulunan baba evine ait telefonun otomatik talimatı bulunuyor.Türk Telekom her ay otomatik olarak 27,50–28,00 Tl hesabımdan alıyor.Hangi Köpürlü köyü baba evinde bulunan telefonun otomatik ödeme talimatı bulunuyor.Telefonların 3 aydır kesik olmasına rağmen hizmet veremediği her ay İçin 27,50—28,00 TL ücret alıyor.Bu kesinti kasım ayına kadar devam edeceği söyleniyor.Türk Telekom 250 metre kabloyu alamıyor mu? Hangi çağda yaşıyoruz.Bu ne acizlik Her ay konuşmadığım halde benden otomatik olarak aldıkları ücretin geri ödenmesini rica ediyorum.Çankırının 2 adet milletvekili bulunuyor acaba bu durumdan haberleri yolumdur.Şayet var ise 3 aydın neden çözüm üretilememiş.Sayın vekillerim özellikle Sn.M.Emin Akbaş vekilim bizim köyü iyi bilir ayrıca kendi köyünün telefonunda kesik benim köyde 90 yaşında anam var köyümüzde cep telefonu dahi çekmiyor.İki gün anamı aramasam çok merak ediyor.Lütfen buna çözüm bulunmasını sağlayınız.Birde bizden telefon kesik olduğu halde bizden haksızca alınan paraların tarafımıza geri ödenmesini sağlayınız.

Yasin Yazı 5 Yıl Önce

Türk Telekom verdiği taahhütleri yerine getirmeyen, Vatandaşın cebinden elini çıkarmamak için her türlü yola başvuran kalitesiz bir firmadır. İsmindeki Türk adının çıkarılması gereklidir.

Kasım Gültürk 5 Yıl Önce

Maalesef Atkaracalar’ın Çardaklı kasabasında da hem internet hem de mobil hat konusunda Türk Telekom’dan şikayetçiyiz. Kasabamızda doğalgaz var ama cep telefonu ve internet çekmiyor. Adının başındaki Türk ismini bari kaldırsın.

S.GEZER 5 Yıl Önce

Biz Ankaranın merkezinde şebeke sıkıntısı çekiyoruz.. kullanamadığımız hat için 40 tl ödüyoruz.. baz istasyonu sözleşmesi bitmiş.

Fahrettin şekerci 4 Yıl Önce

Sakaeli Köyü Doğanlar köyü arasındaki direkler ve hatlar yerde buralara bakan yokmuş ne İnternet çalışıyor ne telefon niye bakılmıyor sayın vekillerim nerelerde acaba

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
170 Kez Görüntülendi.
Çankırı Belediyesi Yeni Mezarlık Alanında yer tahsisine başladı!
ASAYİŞ
419 Kez Görüntülendi.
Kastamonu merkezli operasyonda 24 şüpheli adliyeye sevk edildi!
HAYAT
681 Kez Görüntülendi.
Şabanözü'nde dolu yağışı etkili oldu!
KÜLTÜR SANAT
235 Kez Görüntülendi.
Çankırı güzellikleri ressamların tuvallerine yansıdı!
ASAYİŞ
1031 Kez Görüntülendi.
Kastamonu merkezli operasyonda Çankırı’da 4 kamu personeli gözaltına alındı!
GÜNDEM
362 Kez Görüntülendi.
Kurşunlu Belediyesine T.C. tabelası takıldı!
GÜNDEM
345 Kez Görüntülendi.
Bademlik camii minaresinde kontrollü yıkım başladı!
HAYAT
19 Kez Görüntülendi.
Kartoteks Dolabı
GÜNDEM
268 Kez Görüntülendi.
Çöl tozları Çankırı’ya ulaştı!
GÜNDEM
1456 Kez Görüntülendi.
Çankırı Devlet Hastanesinde hastaların mahrem bilgileri çalındığı iddia ediliyor!