Kategoriler

Çankırı Postası

Çankırı İl Sağlık Müdürü Keskin görevinden ayrıldı!

Çankırı sağlığının başında 3 yıldır görev yapan İl Sağlık Müdürü Operatör Doktor Hüseyin Keskin görevinden ayrıldı.

Çankırı sağlığının başında 3 yıldır görev yapan İl Sağlık Müdürü Operatör Doktor Hüseyin Keskin, 2 ay önce başlattığı istifa sürecinin tamamlanamsının ardından görevinden ayrıldı.

Çankırı Devlet Hastanesinde yolsuzluk ve usulsüzlüklerle ilgili açtığı soruşturma ile adından söz ettiren İl Müdürü Hüseyin Keskin, soruşturmanın üzerine ciddiyetle giderek yerleşik düzencilerin işlediği iddia edilen suç dosyalarını belgeleyerek yargı yolunun açılmasını sağlayan bürokrat olarak dikkat çekmişti. 

Çankırı Postasına özel açıklamalarda bulunan Doktor Hüseyin Keskin, kamuoyunda görevinden alındığı şeklinde lanse edilen bilgilerin doğru olmadığını söyledi.

Görevden alınan bir yöneticinin imza yetkisinin elinden alındığına dikkat çeken Doktor Hüseyin Keskin, “Benim yöneticilik ve imza yetkim halen duruyor. Bu ayrılık 2 ay önce tarafımdan planlanmış şekilde gerçekleşmiştir. Aylar önce yapmış olduğum talep uygun görülüp, üst mercilerin oluru ile önü açıldı.” dedi.

Çankırı Postası Haber Merkezimize konuşan İl Müdürü Hüseyin Keskin, “Çankırı’da 3 yıldırı sözleşmeli üst yönetici olarak görev yapmaktayım. Kendi planlamış olduğum program dahilinde 2019 Ağustos ayı sonu görevimden ayrılmak üzere istifa dilekçemi vermiştim. İki ay önce tamamen benim planladığım şekilde başlayan süreç, hatta ötelenmiş halde üst mercilerin oluru ile sonuçlandı. Yöneticilik mesleğinden asıl mesleğim olan Üroloji doktorluğunu sürdürmek istediğim için ayrıldım. Görevden alınma gibi bir durum söz konusu değil. Halen yöneticilik imzam devam ediyor. Ancak ilişiğimi en kısa sürede keseceğim.” dedi.

Üç yıldır Çankırı’da ikamet ettiğine dikkat çeken Keskin, “Benim burada devam etme düşüncem olsa evimi taşımazdım. Bir ay önce evimi taşıdım. Bu tür görevler kendini buraya vermeden yapılacak görevler değildir. İki ay önce istifa dilekçesi sunan birisinin görevden alınması mümkün mü? Ben aylardır gördüğüm tanıdığım herkesle vedalaşıyorum.  Vermiş olduğum dilekçe kayıtları ortada. İstifamın tamamlanması için sadece dilekçe vermekle kalmadım ‘Ne zaman bu iş sonuçlanır?’ diye surecide takip ettim. Bazıları bu durumdan algı yapmaya çalışıyor. İşin gerçeği budur. Bunun dışında gerçek dışı ifadeler zandan ibarettir.” açıklamasında bulundu.

Keskin “Devletim adına elimden gelen hizmeti yapmaya çalıştım. Elimden geldiği kadar düzgün bir duruş sergilemeye çalıştım. Benim için önemli olan yüce Allah’ın katında yaptığım çalışmaların değerlendirilmesidir. Çankırı’nın benim üzerimde çok hakkı var! Çankırı’dan asla kötü duygularla ayrılmıyorum. Devlet için vicdanen doğru düşündüğüm şeyleri yaptım. İçim rahat!” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Bjk1903 5 Yıl Önce

Hakkınızı helal edin Müdürüm, bizlere çok emeğiniz geçti, Çankırı 112

KELİN İLACI OLSA 5 Yıl Önce

Kellerin ilacı olsa başlarına sürerler :) Siyasetin yanına çıkacak yüzleri yok, algi yapıyorlar.

Adamsın 5 Yıl Önce

Sendikacı geçinen hainlerin oyuncağı olmayıp, hırsıza hırsız, haine hain, diyebildiğin için Allah razı olsun. Bu şekilde çankırıya kimsenin yapamadığı hizmeti yaptın. Sağlık çalışanlarının çığlığını duyarak, bu hainlere çanak tutan vekillerden çok vekillik yaptın, yolun açık olsun.

İsmail 5 Yıl Önce

Sizler herşeyin en iyisine layıksınız yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsun saygılar

Emre 5 Yıl Önce

Allah sizden ve ekibinizden razı olsun, bizi zalimlere ezdirmediğiniz gibi onlarında canına ot tıkadınız, gitmenize gerçekten çok üzüldük ama, size de kalın diyecek yüzümüz yok malesef:(

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
471 Kez Görüntülendi.
Karayollarında jeton yeni düştü! Tehlikeli yerlere bariyer takmak akıllarına geldi
GÜNDEM
1080 Kez Görüntülendi.
Enflasyona savaş açtı: Ekmeği 5 TL'ye indirdi
YAŞAM
304 Kez Görüntülendi.
Dronu gören leylek yumurtalarını saklamaya çalıştı
GÜNDEM
3934 Kez Görüntülendi.
Çankırı'da köye inen ayı, arı kovanlarını parçaladı
GÜNDEM
3354 Kez Görüntülendi.
ÇAKÜ’de hülle atamalara itiraz eden genel sekretere tenzili rütbe!
GÜNDEM
202 Kez Görüntülendi.
Çankırı Konfederasyonu’ndan yeni başkanlara hayırlı olsun turu!
GÜNDEM
952 Kez Görüntülendi.
Fransa’da ağır yaralanan Çankırılı işçi ambulans uçakla Türkiye’ye getirildi!
ASAYİŞ
727 Kez Görüntülendi.
Çankırı'da yanan evde kundaklama iddiası!
ASAYİŞ
3209 Kez Görüntülendi.
Çankırı’da bir genç otomobilde silahla vurulmuş halde bulundu
SAĞLIK
1553 Kez Görüntülendi.
Çankırı'da kadın doktor, düşük yapan hasta yakınının saldırısına uğradı