Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk, 2. Çankırı Kitap Günleri’nde Ilgazlı öğrencilere kitap hediye ederek anlamlı bir etkinliğe imza attı.

2. Çankırı Kitap Günleri, Hasan Fehmi Gökşen Spor Salonu’nda başladı. Etkinlik kapsamında Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk, onlarca yayınevi ve yazarı kitapseverlerle buluşturan kitap günlerinde Ilgazlı öğrencilere kitap hediye etti.

I M G 4665

Yaş gruplarına göre öğrenciler için özenle seçilen kitapları dağıtan Başkan Öztürk, fuara Ilgaz’dan gelen öğrencileri girişte karşılayarak tek tek ilgilendi. Öztürk, Ilgaz ilçesinde eğitim gören öğrencilere yönelik kitap ve eğitim desteklerini her zaman sürdüreceklerini ifade etti.

Kitap Günleri kapsamında Ilgaz ilçesinden yaklaşık bin 200 öğrencinin fuarı ziyaret etmesi hedefleniyor.

Turistik Tuz Ekspresi 2026'nın ilk seferini yaptı
Turistik Tuz Ekspresi 2026'nın ilk seferini yaptı
İçeriği Görüntüle

I M G 4689

Muhabir: Günnur Şeker