banner306
banner198

Başkan Öztürk’ün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk’ün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Öztürk’ün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı
banner145

Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk’ün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Öztürk mesajında şunları kaydetti:

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 29 Ekim 1923’te ‘Türk Milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir’ diyerek ilan ettiği Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. Kuruluş yıl dönümünü, milletçe kutlamanın haklı gururu ve coşkusu içindeyiz.

Cumhuriyet, her türlü zorluk ve yokluğa rağmen, Türk Milletinin özünde var olan birlik ve beraberliğin, bağımsızlık ve hürriyet aşkının, muasır medeniyet seviyesine erişmiş güçlü bir Türkiye kurma azim ve kararlılığının gurur verici eseridir.

6 asırlık bir cihan devletinin mirası üzerinde yükselen Cumhuriyetimizi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün veciz bir şekilde ifade ettiği 'Muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma' mücadelesini, ilk günkü heyecanla, azimle ve şevkle sürdürüyoruz.

Bugün Türkiye Cumhuriyeti devleti sadece kendi vatandaşlarının değil, aynı zamanda bölgemizdeki ve dünyada ki tüm mağdurların, mazlumların, soydaş ve kardeş toplulukların da umut kaynağı olmuştur. Onların da yanındadır ve yanında olmaya da devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimiz ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, değerli Ilgazlı hemşerilerim başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2021, 00:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304