banner198

Çankırı’da en büyük su indirimi Öztürk’ten geldi!

Ilgaz Belediye Başkanı Mehmet Öztürk, Ilgaz’da su faturalarında %10 indirime gidildiğini duyurdu.

Çankırı’da en büyük su indirimi Öztürk’ten geldi!
banner145

Ilgaz’da su faturalarında %10 indirime gidildi

Ilgaz Belediye Başkanı Mehmet Öztürk, Ilgaz’da su faturalarında %10 indirime gidildiğini duyurdu.

Temel gıda ürünlerindeki KDV oranının yüzde 1'e düşürülmesinin ardından bazı AK Partili belediyelerde su faturalarındaki KDV’nin yüzde 1’e indirilmesine karar verilmişti. Çankırı’da bir çok belediye suda %7 oranından indirime gitmişti. Su faturasında indirimle ilgili son açıklama Mehmed Öztürk’ten geldi. Öztürk, Ilgaz’da suya %10 indirim yaptıklarını belirterek Çankırı’da en büyük su indirimi gerçekleştiren belediye oldu. Ilgaz'da 2.35 kuruş olan suyun metreküpü 2 lira 11 kuruşa indi. 

Hiç zam yapmadı -

Öte yandan Ilgaz’da 31 Mart 2019 mahalli idareler seçimlerinde göreve gelen Mehmed Öztürk, 3 yıldır suya bir kuruş dahi zam yapmadığını ifade etti. Öztürk, “Göreve geldiğimiz günden beri hiç bir şekilde zam yapmadığımız su ücretlerinde indirime gidiyoruz. Su faturalarında %10 indirim yaptık” paylaşımında bulundu.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2022, 12:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
Resul KÜÇÜKBAYRAM
Resul KÜÇÜKBAYRAM - 2 yıl Önce

2 yıldan uzun bir süredir Ilgaz'daki meskenlere kesilen su faturalarında ciddi bir takipsizlik var, bir çok abone "Allahın suyuna paramı vereceğim" zihniyetiyle yaklaştığından olsa gerek su faturasını ödememekte, 3 yıldır birikmiş borcunu ödemeyeni biliyorum, belediye artık bu konunun üzerine gidip cezai işlem uygulamalıdır.

ARİFE GÜNEY
ARİFE GÜNEY - 1 yıl Önce

Sayın Belediye Başkanım Teşekkür Ederim ALLAH Razı olsun

SIRADAKİ HABER