banner198

Ilgaz Belediyesinden 250 haneye sıcak yemek servisi!

Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk, ihtiyaç sahiplerinin iftar sofralarını donatmak için yeni projesini hayata geçirdi

Ilgaz Belediyesinden 250 haneye sıcak yemek servisi!
banner145

Ilgaz Belediye Bkanı Mehmed Öztürk, ihtiyaç sahiplerinin iftar sofralarını donatmak için yeni projesini hayata geçirerek 250 haneye sıcak yemek dağıtımını başlattı.

Belediye Başkanı Mehmed Öztürk, evinde yemek yapacak kimsesi olmayan ve evden çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşlarla birlikte dar gelirli aileler için, ramazan ayı boyunca evde sıcak yemek servisini başlattı.

Koronavirüs salgını nedeniyle mağduriyet yaşayan ve iş yerlerini kapatmak zorunda kalan lokanta esnafını da unutmayan Öztürk, Ilgaz’da bulunan bütün lokantacı esnafları bir araya toplayarak yemeğin hazırlanması ve dağıtım işini verdi.

Ramazan ayı boyunca 250 haneye ulaştırılacak olan sıcak yemekler, her türlü hijyen şartları dikkate alınarak tek kullanımlık özel kaplarda evlere servis ediliyor.

Ramazan'da Ilgaz Bir Başka Güzel Şimdi

Koronavirüs nedeni ile farklı bir Ramazan ayı geçirdiklerine dikkat çeken Başkan Öztürk, “Bu süreçte 30 gün boyunca 7 bin 500 adet ekmek ilçemize hizmet veren Başer Ekmek, Karadeniz Ekmek, Altın Ekmek, Has Ekmek, Akbak Ekmek ve Çıtır Ekmek tarafından ücretsiz olarak karşılanacak olup kendilerine Ilgaz halkı adına teşekkür ederim. Ayrıca iftar yemeklerinin masraflarını karşılayan tüm hayırsever kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Dayanışma ve yardımlaşmanın vücut bulduğu bu topraklarda sizlere hizmet etmekten büyük kıvanç duyuyorum. Dayanışma ruhu içerisinde Ramazan-ı Şerif ayı Ilgaz’ımız da şimdi bir başka güzel yaşanıyor. Ilgaz olarak biz bize yeteriz. Cenab-ı Allah tutacağımız oruçlarımızı, kılacağımız teravih namazlarımızı, okuyacağımız hatmi Şerif’leri, vereceğimiz sadaka ve zekatlarımızı en güzeli ile kabul etsin. Ramazan-ı Şerifimiz mübarek olsun inşallah.” dedi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2020, 04:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304