İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı İmran Nilay Tüfekçi, 28. Dönem Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, Disiplin Kurulu Üyesi Ozan Canyurt, Genel İdare Kurulu Üyesi Kübra Dursun, İYİ Parti Çankırı İl Başkanı İbrahim Doğu ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet Çankırı’da 1 Eylül 2025 Pazartesi günü bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
Heyet ilk olarak Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar’ı makamında ziyaret etti. Ardından Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Çankırı Şube Başkanı Yüksel Teke ve yönetimi, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanvekili Ejder Erdem ve yönetimi ile Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birlik Başkanı Osman Karadeniz ziyaret edildi.
Gerçekleştirilen ziyaretlerde samimi bir şekilde karşılandıklarını ifade eden heyet üyeleri, başta Vali Taşolar olmak üzere sivil toplum kuruluşu temsilcilerine teşekkür etti.
Ziyaretlerde güncel meseleler hakkında görüş alışverişinde bulunulduğu öğrenildi.