Çankırı’nın Orta ilçesine bağlı Kalfat beldesinde belediyenin iş makinesi filosu güçlendirildi. Belediyeye kazandırılan bir greyder ve bir silindir, 19 Ekim’de beldeye getirildi.

Edinilen bilgilere göre greyder, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının yüzde 100 hibe desteğiyle temin edildi. Silindir ise belediyenin kendi bütçesinden karşılanan kaynaklarla satın alındı.

İl Millî Eğitim Müdürü Işık Orta’daki okulları ziyaret etti
İl Millî Eğitim Müdürü Işık Orta’daki okulları ziyaret etti
İçeriği Görüntüle

Yol çalışmalarında kullanılacak

Kalfat Belediye Başkanı Salim Doğan, belediyenin araç filosuna kazandırılan yeni iş makinelerinin beldeye ve belediyeye hayırlı olmasını diledi.

Beldede hizmet kalitesini artırmak ve vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Doğan, yeni araçların hayırlı hizmetlerde kullanılmasını temenni etti.

Araçların beldeye kazandırılması sürecinde destek veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a, AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu’na, AK Parti Çankırı İl Başkanı Koray Erdoğan’a ve ilçe başkanı Alparslan Demirkapı’ya teşekkür eden Doğan, belediye meclis üyelerine, belediye personeline ve emeği geçen herkese şükranlarını sundu. Kalfatlı vatandaşların desteğinin de kendileri için önemli olduğunu ifade etti.

Kalfat için çalışmalar sürecek

Birlik ve beraberlik içerisinde Kalfat’a değer katacak çalışmalara devam edeceklerini belirten Belediye Başkanı Salim Doğan, yeni iş makinelerinin beldeye hayırlı olmasını diledi.

Yeni araçların özellikle yol yapımı, bakım ve düzenleme çalışmalarında belediyenin imkânlarını artırması bekleniyor. İş makinelerinin hangi mahalle ve köy yollarında kullanılacağına ilişkin ayrıntılı çalışma takvimi ile silindirin satın alma bedeli konusunda ise henüz bilgi paylaşılmadı.

Muhabir: Sadık Softa