banner306
banner198

Çankırı'da engelli bireyler "Buğday Tanesi" filmini izledi.

Çankırılı Bürokratlar Derneği Başkanı Ercan Irmak, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında AK Parti Erzincan Milletvekili Serkan Bayram’ın hayatını konu alan “Buğday Tanesi” filmini engelli çocuklarla buluşturdu.

Çankırı'da engelli bireyler "Buğday Tanesi" filmini izledi.
banner145

Çankırı'da engelli bireyler "Buğday Tanesi" filmini izledi.

Çankırılı Bürokratlar Derneği Başkanı Ercan Irmak, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında AK Parti Erzincan Milletvekili Serkan Bayram’ın hayatını konu alan “Buğday Tanesi” filmini engelli çocuklarla buluşturdu. Dün saat 13.30’da Yunus AVM’deki Sinemax salonunda gösterimi yapılan filmi çok sayıda vatandaş izledi. Film, seyircilere duygu dolu anlar yaşattı.

“Hayatının Rol Model Olmasını Amaçlıyoruz”

Sinema gösterimi öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Çankırılı Bürokratlar Derneği Başkanı Ercan Irmak, “Buğday Tanesi olarak hayatı sinemaya aktarılan Erzincanlı Milletvekilimiz Serkan Bayram’ın hayat hikâyesini izliyoruz. Bebek yaşta köyde iken ekin tarlasında vücudunun yarısı yanıyor. Azmediyor. Okuyor önce avukat oluyor. 2 dönemdir de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kendisi milletvekili. Çok başarılı, çok zeki, çalışkan ve gayetli bir insan. Onun hayatının rol model olmasını amaçladığımız için burada engelli bireylerimizi, dezavantajlı kardeşlerimizi bu filme davet ettik. Hep birlikte inşallah bu filmi seyrediyoruz. Bu kardeşlerimizin içerisinden de inşallah avukatlar, mühendisler, milletvekilleri, milletimize hizmet eden insanlar çıkar. Bunun gayreti içerisindeyiz. Çankırı’da bunu ilk defa gerçekleştiriyoruz. Sosyal aktivitelere devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Film, İzleyenlere İlham Kaynağı

“Buğday Tanesi”, henüz bir bebekken buğday tarlasında çıkan yangın sonucu vücudunun büyük bir bölümünde kalıcı yanıklar oluşan ve ellerini kaybeden Serkan Bayram’ın hayata tutunma mücadelesini ve kendi gibi olan milyonlara umut olma hikayesini anlatmaktadır.

Bayram Telefonla Aradı

AK Parti Erzincan Milletvekili Serkan Bayram, Çankırılı Bürokratlar Derneği Başkanı Ercan Irmak ile film arasında telefon görüşmesi yaptı. Filmin amacına ulaşması için gerçekleştirilen etkinliğin önemli olduğuna değinen Bayram, “Bu film bir kişiye bile umut verdiği an, amacına ulaşmıştır.” ifadelerine yer verdi. İzleyicilerin film hakkında ki yorumlarını dinleyen Bayram Çankırı’ya selamlarını iletti.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2022, 01:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
Burak Aksoy
Burak Aksoy - 1 yıl Önce

Ercan bey çalışmalarınızı tebrik ediyorum. Yolunuz açık olsun. Milletvekilliği sizin gibi çalışan ve hak eden insanların olur inşAllah.

SIRADAKİ HABER

banner304