banner198

Pınar Olgaç Moda ve Tekstil Tasarımı Öğrencilerine deneyimlerini aktardı!

Moda tasarımcısı Dr. Öğretim Üyesi Pınar Olgaç, Güzel Sanatlar Fakültesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü öğrencilerine deneyimlerini aktardı.

Pınar Olgaç Moda ve Tekstil Tasarımı Öğrencilerine deneyimlerini aktardı!
banner145

Moda tasarımcısı Dr. Öğretim Üyesi Pınar Olgaç, Çankırı Karatekin üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü öğrencilerine deneyimlerini aktardı.

Moda tasarımı, stil ve imaj alanlarında çok önemli çalışmalara imza atmış, İtalya’da düzenlenen "Avrupa’nın  En  Güzel  Gelinliği" yarışmasında tasarımı ile birincilik ödülü almış, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Türk Tarih Kurumu’nun kısa metrajlı belgesel filmlerinin kostüm tasarımlarını ve PTT Genel  Müdürlüğü’nün  “Pul  Ressamlığını” yapan, alanı ile ilgili çok sayıda kitabı ve pul çalışması bulunan Dr. Öğretim Üyesi Pınar Olgaç, Güzel Sanatlar Fakültesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü öğrencilerine deneyimlerini aktardı.

Mesleğe başlamasından bugüne kadar geçen süreçte yaşadıklarının yanı sıra, öğrencilerin kariyer basamaklarını nasıl tırmanmaları gerektiğine değinen Olgaç, öğrencilerin, üniversite eğitimi sırasında edineceği her bilginin gelecekte yardımlarına yetişeceğini sözlerine ekledi.

Soru cevap bölümü ile tamamlanan programın sonunda Dr. Öğretim Üyesi Pınar Olgaç’a Üniversitemiz adına teşekkür belgesini Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Emine Koçak takdim etti.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2019, 21:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER