banner198

Yeni Konser Salonundaki İlk Konser

Selahattin İnal Güzel Sanatlar Lisesinin konser Salonunda ilk konser düzenlendi.

Yeni Konser Salonundaki İlk Konser
banner145
TOKİ tarafından 2011 Kasım ayı içerisinde yapımına başlanan ve  eğitim-öğretime başlayan Selahattin İnal Güzel Sanatlar Lisesinin konser Salonunda ilk konser düzenlendi.


Okul Müdürü Mustafa Şahin konser öncesi yaptığı konuşmasında “400 kişilik konser salonunun yanı sıra 46 adet bireysel müzik odası, 12 adet resim, fotoğraf, heykel ve desen atölyesi, 8 adet kültür sınıfı ve 170 kişilik kız ve erkek pansiyonu bulunan kampüsün ihtiyaçlarının karşılanmasında bizleri yalnız bırakmayan maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Sayın Valimiz Vahdettin Özcan’a, okulumuz bitmeden okulumuzun alt yapısını ve okul yolunu erkenden tamamlayarak hizmete sunan, koro kıyafetleri, müzik enstrümanları gibi müzik donanım ve ihtiyaçlarını tamamlayan Belediye Başkanımız İrfan Dinç’e ve yine bizleri yalnız bırakmayan, desteklerini esirgemeyen İl Milli Eğitim Müdürümüz Yaşar Petek’e huzurlarınızda şükranlarımı arz ediyorum” dedi.


Vali Özcan, Müzik Öğretmeni Cemal Özata yönetimindeki Türk Halk Müziği konserinin sonunda müzik topluluğunu tebrik ederek, eşi Leyla Özcan ile birlikte müzik topluluğuna çiçek verdi.


Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2014, 10:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
ARİF YÜKSEL
ARİF YÜKSEL - 10 yıl Önce

söz konusu programı izlemek üzere, saatinde salona geldik. yer bulamadığımız için de geri dönmek zorunda kaldık. orta da bir düzensizlik ve organizasyon bozukluğu gördüm. başka yoruma da gerek yoktur.

SIRADAKİ HABER